Той припомни, че на 7 януари 2014 с решение на

...
Той припомни, че на 7 януари 2014 с решение на
Коментари Харесай

Георги Първанов: Напусналите БСП да подадем молба и да се върнем в партията

Той напомни, че на 7 януари 2014 с решение на Националния съвет на левицата, са били изключени от групировката

„ Имаме едно предложение, не споделям непристойно предложение - напусналите Българска социалистическа партия да подадем молба и да се върнем в партията. Едва ли би трябвало да ви увещавам, че през годините съм преживявал всичко, което става в обичаната Българска социалистическа партия ”. Това сподели Георги Първанов на конгрес за политическо обединяване, авансово оповестено като нов ляв план. Сред поканените на него са водачите на партия АБВ, „ Изправи се.БГ ”, „ Движение 21 ” и други, съобщи.

Той напомни, че на 7 януари 2014 година, с решение на Националния съвет на левицата, са били изключени от групировката. „ Сега, когато желаеме да бъдем дружно, уповавам се желанието насреща да е откровено. Дайте да се съберем по пътя, дайте да не се събираме силово ”, моли президентът (2002 - 2012 г.).

Първанов изиска да бъде образувана мощна коалиция, която да залага на взаимното почитание. Самият той уточни, че няма персонални искания, а единственото му предпочитание е да се направи първокласен нов политически индивид, който да е работещ, печеливш и перспективен.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР