Той (премиерът Николай Денков – б.р.) в петък твърди, че

...
Той (премиерът Николай Денков – б.р.) в петък твърди, че
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Никой не знае какво пише в териториалните планове

„ Той (премиерът Николай Денков – б.р.) в петък твърди, че е изпратил проекта (териториалните проекти – б.р.), оказа се, че в случай че го е пратил е било в събота. Никой не знае какво написа в това, което е изпратил. След като ги е изпратил той ги кани на среща в неделя. За какво да ги окъпе с хладка вода? “, сподели в предаването „ Тази заран “ президентът на Конфедерацията на труда " Подкрепа " Димитър Манолов.

„ Аз самият не виждам печеливш ход, само че тъй като си имаме работа с политици, а те постоянно обичат в ръкава си да държат от време на време „ асо “. Вчера приказвах с министър-председателя по телефона и той ми сподели, че има забавни оферти. Аз им споделих, а те споделиха като има забавни оферти да пристигна и да ни ги предложи “, сподели синдикатът.

Той съобщи, че през днешния ден е крайният период да се одобряват

Той бе безапелационен, че сред митинга на зърнопроизводителите и този на енергетиците и миньорите няма нищо общо.

Според Манолов протестиращите не са показали никакъв интерес към 36-те заплати компенсации. „ Имаше един график за понижаване на мощностите, който би бил гибелен за тях. Искам да видя какво е „ асото “ в ръкава. Искам първо да схвана какво да изпратили в Брюксел. Може да са изпратили нещо, което да е друго от приказките “, добави той.

Протестиращите са безапелационни, че митингът не е политически

По думите му участва и политически детайл в митингите. „ Много е шарено, там има хора от 60 общини “, сподели той.

„ Протестиращите споделят по този начин – „ Ние дойдохме 10 000 индивида в София. Казахме ви какво желаеме, вие нищо от това не направихте, излъгахте ни. За какво да си приказваме с вас “ ", добави Манолов.

Повече гледайте във видеото.

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg