Той представи приоритетите в предизборната си програма за развитието на

...
Той представи приоритетите в предизборната си програма за развитието на
Коментари Харесай

Тони Попов, „БСП за България“: “Люлин“ е нашият дом, може да бъде чист, зелен и сигурен

Той показа целите в предизборната си стратегия за развиването на най-големия столичен регион, разграничени в три елементи – деца, среда и благоприятни условия.

 

Попов изясни, че възнамерява правенето на ясна тактика за развиване на регион „ Люлин ” и нова капиталова стратегия.

 

Според него би трябвало трайно да се реши казуса с местата в детските градини, посредством метаморфоза и разширение на в този момент съществуващите.

 

Кандидатът за областен кмет е планувал възстановяване на изискванията за спорт, посредством връщане на груповите спортове в учебните заведения в региона и създаване на нова спортна инфраструктура.

 

„ Трябва да се приключи строителството в зелените площи и междублоковите пространства, както и за се разширят опциите за паркиране, посредством създаване на нови паркинги, унищожаване на всички изоставени коли, създаване на буферни паркинги към метростанциите “, смята Тони Попов.

 

Той уточни, че подобряването на положението на междублоковите пространства може да се реализира посредством построяването на еднотипни зелени площи, създаване на нови детски и спортни площадки и реновиране на остарели.

 

„ Разширяване на връзките със „ Западен парк ”, посредством създаване на два нови входа и алеи, надлежно от страната на „ Люлин ”7 и „ Люлин ”6, създаване на велоалеи, свързващи „ Люлин ” със „ Западен парк ” и централната част на София са измежду задачите, които си слага Попов, както и осъществяване на план за разширение и повсеместен ремонт на бул. „ доктор Петър Дертлиев ” и извеждане на тежкия трафик от региона.

 

Тони Попов ще организира действителни публични разисквания по значими за жителите въпроси, посредством основаването на публичен съвет към кмета на регион „ Люлин ”.

 

„ Ще подобрим административния потенциал на районната администрация, посредством въвеждане на механизъм за административно обслужване, учреден на правилото: гражданин-администрация-обратна връзка и решение в период “, възнамерява претендентът за кмет на „ Люлин “

 

Той смята, че е належащо въвеждането на нов метод за деяние на администрацията при подаване на сигнали от жители, посредством отделяне на звено за „ бърза реакция и предварителна защита ”, предопределено за предприемане на дейности при зародили инфраструктурни, благоустройствени и транспортни проблеми.

 

В програмата на Попов значимо място заема и тематиката за сигурността.

 

Според него може да се понижи престъпността в региона, посредством повишение на взаимоотношението с 9 РПУ-СДВР, създаване на видеонаблюдение и отделяне на звено за „ социална сигурност ” в администрацията.

 

„ Ще подобрим бизнес климата в региона и опциите за реализация, посредством основаване на удобна конкурентна бизнес среда и възстановяване на административното обслужване за компаниите. Ще създадем и експертен съвет към кмета на регион „ Люлин ” за подкрепяне създаването и реализирането на инфраструктурни планове, финансирани от фондовете на Европейски Съюз и Столична община “, посочи Тони Попов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР