Той поясни, че подкрепа от ПП за правителство с третия

...
Той поясни, че подкрепа от ПП за правителство с третия
Коментари Харесай

Лорер: Нинова не уважи нашата среща преди, ние обаче ще отидем на тази на БСП

Той разясни, че поддръжка от Политическа партия за държавно управление с третия мандат е малко евентуална
От „ Продължаваме промяната ” оповестиха, че ще отидат на среща с Българска социалистическа партия, само че поддръжка за държавно управление с третия мандат е малко евентуална. 

„ Радваме се, че значимостта на лидерските срещи стартира да става ясна. Настоявахме за това през цялото време. За страдание, самата Корнелия Нинова не почете нашата среща в Народното събрание, когато мандатът беше при нас. Изпрати заместници. В нашето схващане откритите срещи в Народното събрание сред водачите са верният формат, в който да се разискват целите ”, съобщи Даниел Лорер в студиото на „ Здравей, България ”.

„ Макар и да управлявахме заедно с Българска социалистическа партия сполучливо 6 месеца, по-късно излязоха съществени разграничителни линии. Вероятността да бъдем част от кабинет на Българска социалистическа партия е много дребна. И ГЕРБ и Демократична България бързо ще заявят своята негативна позиция ”, разясни той.

На въпрос какво счита за спрягания за длъжностен министър председател Атанас Пеканов, Лорер сподели следното:

„ Чух версии, в които той е стартиран като значим участник в бъдещи политически планове ”.

„ Трудно ми е да гадая по желанията на Президентството. Президентът се усеща доста удобно да господства като суверен. Това ще е най-малко до април ”, добави още депутатът от Политическа партия.

За случая Nexo:

„ Забележете по кое време този скандал изскочи в публичното пространство. Тези следствия в Съединени американски щати се водят от месеци. Прокуратурата избра един безусловно характерен миг – когато имаше възможност мандатът да се даде на „ Демократична България ”.  Те имаха максимален късмет да съберат някаква поддръжка. Точно в Народното събрание достигнахме до значимия закон за надзор над основния прокурор, който е сърцето на правосъдната промяна. Прокуратурата е безконтролна. Тя не се регистрира пред никой. Когато стигнахме досега, в който Народното събрание разисква закона за следствие на основния прокурор, се появи Nexo. За мен тези съвпадения са необясними ”, разяснява Лорер.

Той разгласи, че следва „ Продължаваме Промяната ” да реши дали ще предложения „ Демократична България ” на общо явяване на изборите.

„ На идващия вот предстои още веднъж да се сблъскаме с машината на предишното. Важно е да обединим всички сили в обществото, които желаят България да стане една съвременна, здрава и обективна страна. Покана може да има, откакто бъде официализирано от нашия Национален съвет ”, сподели Лорер.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР