Той поясни, че е ясно кой е агресорът и че

...
Той поясни, че е ясно кой е агресорът и че
Коментари Харесай

Терзийски: България взима правилното решение за изпращане на оръжие за Украйна

Той разясни, че е ясно кой е агресорът и че цяла Европа изпраща оръжие на Украйна. Депутатът съобщи, че въпреки и със забавяне България взима вярното решение.

 

Решението на Народно събрание е изцяло законно, макар че Българска социалистическа партия се пробват да го предотвратят. Партията подценява гласоподавателите си “, добави той.

 

На въпросите за реализирането на втория мандат Терзийски сподели: „ Ние подхождаме отговорно към втория мандат и напъните за съставяне на кабинет са действителни. Излъчихме за министър председател Денков, той е експерт и като академик и като политик, и може да носи политическа отговорност. “

 

Депутатът съобщи, че Денков е консенсусна фигура и може да бъде съставено правителство.

 

По мотив отпуснатите средства по Плана за резистентност и развиване депутатът сподели, че работата е била усилена. „ Съществува риск за идващото заплащане, тъй като Народното събрание не се занимава с останалите закони, които би трябвало да се одобряват, а с Изборния кодекс “, добави той.

 

„ Хората схващат, че ГЕРБ е в изолираност и никой не желае да ръководи с нея. Няма кой да поддържа тяхно държавно управление. Трябва да се търсят сплотяващи фигури като акад. Денков “, акцентира Терзийски.

 

Той сподели, че предстоят диалози с Демократична България, защото си партнират извънредно добре. „ Ако се осъществя подобен мандат е редно те да бъдат част от него “, разясни политикът.

„ С Българска социалистическа партия имаме допирни точки по много обществени тематики, има на какво да се стъпи като диалози. Пътят за сглобяване на структура не е елементарен и къс, акцентира Терзийски.

 

„ Избирателния кодекс продължава да бъде проблем. Ако се преодолее ветото на президента това ще покаже, че има скрита предумисъл зад хартиената бюлетина ", бе безапелационен той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР