Той потвърди, че командосът вероятно ще бъде изписан от болницата

...
Той потвърди, че командосът вероятно ще бъде изписан от болницата
Коментари Харесай

Генерал Шивиков: Търпението На Народа Е На Ръба Си! Проблемът С Гетата Е Цирей, Който От Ден На Ден Расте

Той удостовери, че командосът евентуално ще бъде изписан от болничното заведение в сряда. Версия за приложимост на алкохол от страна на ефрейтора генералът разяснява по този начин:

" Аз съм отвън дейна работа, работя в частна компания, има досъдебно произвеждане, правят се следствени действия. Вчера на митинга във Войводиново попитах: " Колега, има ли алкохолна проба и какви са резултатите. " Отговориха ми, че има и пробите са негативни, в това число и на двамата нападатели ", съобщи генералът.

" Какво има на видеозаписите, кой съм аз да ми ги дават - само че аз се поверявам на оповестеното във Facebook от фамилията с ужасяващата панорама по какъв начин двамата бабаити ритат във главата ефрейтора Димов ", сподели Димитър Шивиков.

По въпроса за ромите, той посочи, че " когато са откъснати от своята естествена среда, тези хора се приучават да живеят с общоприетите порядки в обществото. Онази стратегия от това време завърши с тоталната смяна в българското общество и те си продаваха жилищата и се връщаха в гетото ", напомни той.

" Търпението на народа е на ръба си, усетих го през вчерашния ден на митинга - възрастни хора идват да ми целуват ръцете: кой съм аз? ", предизвести военачалник Шивиков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР