Той посочи още, че партите трябва да решат дали да

...
Той посочи още, че партите трябва да решат дали да
Коментари Харесай

Радев дава първия мандат след като НС се събере. Темите за Митрофанова и Зеленски ”отклонявали фокуса” от ...

Той уточни още, че партите би трябвало да решат дали да има държавно управление непременно с доста взаимни отстъпки или нови избори. Президентът обаче имал възприятието, че дебатът към " същинските проблеми на хората " се отклонявал с тематики като поканата на Елеонора Митрофанова на откриването на Народно събрание и включването на украинския президент Володимир Зеленски в първото съвещание на депутатите.

 

" Дадох време на партиите да се отдалечат от предизборната изразителност и опълчването. Призовавам ги да употребяват това време. Хората не дадоха категорично поддръжката си единствено за една партия. Няма да има лесна коалиция ", безапелационен беше Радев. 

Изцяло в пълномощията на Народното събрание е тамата с поканата на съветската посланичка Елеонора Митрофанова, уточни Радев. 

" Нали разбирате, че е унизително политическия развой у нас да е зависещ на алтернативата дали някой дипломат да участва или не на откриването. Партиите да върнат фокуса си към същинските проблеми на българите. Що се отнася до обръщението на Зеленски - имам възприятието, че партиите се надпреварват коя по-бързо ще загърби същинските проблеми на хората ", съобщи още Радев. 

Тази теза бе застъпена от Българска социалистическа партия и " Възраждане ", които се опълчиха на предлагането Митрофанова да бъде поканена.

Президентът поздрави службите и държавното управление за безапелационния отговор на обвиняванията на Кремъл, съгласно които България има присъединяване във гърмежите на Кримския мост.

" Трябва уверено да се пресичат изказванията за намесата на страната ни в терористична активност ", добави президентът. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР