Той посочи, че не е получил такава информация, благодарил е

...
Той посочи, че не е получил такава информация, благодарил е
Коментари Харесай

Божанов с ответен удар към Калин Стоянов: Използва служители на М...

Той уточни, че не е получил такава информация, благодарил е на шефа на службата и е затворил телефона.

 

По-рано през днешния ден служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов обяви пред медии, че на 14 август, към 18:00 ч., Божанов се е обадил на шефа на дирекция „ Киберпрестъпност “ в Главната дирекция " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП), с цел да се интересува от материали, които се работят в службата.

Това, което Калин Стоянов прави сега, е подмолно. То е да употребява дългогодишни чиновници и специалисти от Министерство на вътрешните работи за политически интриги и да се пробва да остане на поста си, сподели Божанов. Искам да му напомня, че съм го поканил в кабинета си, с цел да му споделя данни за пазаруване на гласове, към момента не се е поинтересувал, съобщи още той. На въпрос дали не е било редно да насочи въпроса си от парламентарната естрада, или в съответната парламентарна комисия, депутатът от ПП-ДБ отговори, че народните представители са „ в работна връзка с администрацията непрекъснато “. Той даде образец, че със същата дирекция е имало работна среща по законопроект предходната седмица.

 

Имало е незаконосъобразно деяние съгласно нас на Министерство на вътрешните работи да смъкват един уебсайт, продължи Божанов и добави, че е попитал „ дали ние не сме объркали нещо “. Това беше единственото в моя въпрос, не получих такава информация, сподели депутатът. Смятам, че това да се опитам да схвана, да вземем за пример, дали не е имало вирус, изясни Божанов. И чисто експертно попитах има ли нещо неправилно със уеб страницата, което ние да сме създали, посочи той.

 

Изнесеното от Калин Стоянов, че съм търсил сметка, че съм казвал какво да се прави, е погрешно, сподели Божанов, представено от Българска телеграфна агенция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР