Той посочи, че Кирил Петков и Асен Василев са разговаряли

...
Той посочи, че Кирил Петков и Асен Василев са разговаряли
Коментари Харесай

Христо Проданов: 5 години БСП не се меси в президентската институция и искаме същото отношение и оттам

Той уточни, че Кирил Петков и Асен Василев са разговаряли с членове и структури на Българска социалистическа партия в цялата страна, в това число и в София. Проданов акцентира, че членовете в Българска социалистическа партия са мъдри и правилни хора и това мъчно би се случило.

“А и Кирил Петков и Асен Василев са по-скоро десни хора. Това, което обявиха: с " десни ограничения - леви политики " е оксиморон - като дървено желязо. Членовете на Българска социалистическа партия са правилни хора. След като са провеждани такива диалози с тях, те са пристигнали и са уведомили управлението. Заради социалистите ние сме сезирали президента и обществото, тъй като тези процеси не трябва да не престават.”

Христо Проданов уточни, че в левицата няма ревнивост и Българска социалистическа партия не се отнася собственически към своите членове. “Всеки в Българска социалистическа партия има глава на раменете си и може да мисли. Идеята е, че желаеме да има открити взаимоотношения сред Българска социалистическа партия и президентската институция.

Преди 5 години декларирахме, че под никаква форма няма да се месим в делата на президента. Това го направихме и продължаваме да го вършим. Просто желаеме същото правилно отношение от другата страна. Това е всичко и нищо повече. Преди да осведомяваме обществото сме уведомили президента, че в неговия екип има такива хора, които работят против Българска социалистическа партия.”, сподели той.

Социалистът разяснява, че някогашният член на Българска социалистическа партия и сегашен секретар на президента Николай Копринков е в дъното на протичащите се неща. Той не се ангажира с отговор дали президентът Радев знае за това, само че допусна, че се прави зад тила му.

Относно опита за пазаруване на пртия от коалиция “БСП за България” Проданов уточни, че за всяка политическа групировка е значимо да печели своите гласове, гласоподаватели, поддръжници и членове въз основата на политически хрумвания и послания, а не посредством пари.

“Ако това е новият морал, който следващите спасители ще ни оферират, благодарим. Изниква и различен значим въпрос - от кое място тези хора имаха толкоз пари. Това демонстрира, че зад този план надничат някакви стопански лобита и ползи ", съобщи Христо Проданов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР