Той получи шанс да води Сините по време на вечерната

...
Той получи шанс да води Сините по време на вечерната
Коментари Харесай

Чоткин мачка с новия отбор в Hell’s Kitchen

Той получи късмет да води Сините по време на вечерната резервация, само че лавина от неточности докара до нов провал в техния лагер, нито една издадена поръчка и поредна куртка на стената на рева в Кухнята на Ада. Денят за възпитаниците на началник Виктор Ангелов стартира с първата борба на десертите този сезон. Всеки от тях трябваше да вплете своя почерк в десерт, който е изтеглил авансово. Това бе и първият дуел на харизматичния Чоткин против някогашните му съотборници. По-добре със задачата се оправиха Сините, като интерпретацията на типичен тулумбички на младия Станислав изпъкна измежду останалите десерти. Въпреки това Чоткин получи редица похвали за осъществяването си и остави страхотни усещания у своите нови сътрудници.
Реклама
Предизвикателството на Шефа даде опция на състезателите да подготви авторски амюз буш, който началник Ангелов да оцени на сляпо. Най-добрите оферти пристигнаха от занимание готвачката Царина и кулинарния управител Георги. Освен похвалите, те получиха и опцията да водят кухните на своите тимове по време на вечерната резервация.
Реклама
Вечерта за Червените беше повече от съвършена. Новото попълнение в лицето на Чоткин и лидерските умения на Царина спомогнаха за добра организация, качествена връзка и цялостен набор от издадени поръчки. В същото време грешките в синята кухня продължаваха да изникват от всички страни, станции и готвачи. Напрежението при Георги оказа въздействие и той трябваше да съобщи лидерското място на амбициозния Славейко. Той обаче също не съумя да въдвори ред при Сините, оставяйки гладни всички техни посетители за следващ път. Това коства още една куртка за тима в разгара на надпреварата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР