Той подчертава, че по-важен е въпросът кой е извършил товаБившият

...
Той подчертава, че по-важен е въпросът кой е извършил товаБившият
Коментари Харесай

Бившият шеф на „Кинтекс“ с нова атака срещу Нинова

Той акцентира, че по-голям е въпросът кой е направил това
Бившият началник на „ Кинтекс “ Александър Михайлов, който бе отхвърлен от Корнелия Нинова направи още разкрития в bTV за офшорните компании, на които държавното сдружение е прехвърляло пари.

„ Три дни преди моето уволняване рапортувам документално на госпожа Нинова, че е преустановен контракт с офшорна компания – търговски медиатор на „ Кинтекс “, тъй като не е работила и няма да заплащам на тази компания. И по-късно е моето уволняване и 2-3 месеца по-късно цялото общество знае.



ДАНС влезе в „ Кинтекс “ и организира разузнаване и следствие за финансови злоупотреби “, сподели Михайлов в предаването „ Лице в лице “.

Той изясни и че новоназначеното управление от Нинова на 7 юни приема финансов доклад на сдружението, в който не отписва заплащанията и комисионните към тази компания.
„ Въпреки че аз и сътрудниците от остарелия ръб сме взели решение повече да не се заплаща. Стъпка втора – те не престават. Ден откакто Нинова съобщи властта на служебния министър Стоянов, назначеното от нея управление на „ Кинтекс “ взима решение на изключително съвещание да се възобновят заплащанията към офшорната компания.

Кулминацията настава през август. Служебният министър е разпоредил да не се вършат заплащания, до момента в който се ориентира в обстановката. ДАНС към този момент вършат следствие за финансови злоупотреби. ДКК афишира, че уволнява шефовете на „ Кинтекс “ и няколко часа по-късно освободеният шеф Александър Павлов превежда 187 000 $ на офшорната компания в Дубай в последните часове на работния ден, откакто схваща, че е уволнен “, разкри Михайлов.

Според него по-голям е въпросът не по кое време се е случило, а кой е направил това.
„ И това е управлението, назначено от госпожа Корнелия Нинова, което е неоспорим факт “, заключи някогашният началник на „ Кинтекс “.
Източник: standartnews.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР