Той подчерта, че няма друг избор Борис Джонсън съобщи лоши новини

...
Той подчерта, че няма друг избор
Борис Джонсън съобщи лоши новини
Коментари Харесай

Борис Джонсън съобщи лоши новини на британците

Той акцентира, че няма различен избор
Борис Джонсън заяви неприятни вести на британците броени дни преди коледните празници.

Той наложи по-строги антиковид ограничавания във Англия. Според разпореждането на Борис Джонсън, е добре хората да работят отдалечено. Сред останалите рекомендации е да носят маски на публични места и да употребяват имунизационни пропуски.

Всички тези ограничения имат за цел да забавят разпространяването на новия вид на ковид – „ Омикрон “, оповестява Българска телеграфна агенция, базирайки се на информация на Ройтерс.
 Борис Джонсън
Той акцентира, че няма различен изборБорис Джонсън

Припомняме, че репутацията на Борис Джонсън бе накърнена откакто стана ясно, че негови чиновници са чествали на „Даунинг стрийт“ по време на коледния локдаун през предходната година.

Британският министър председател обаче бе безапелационен, че поради бързото разпространяване на „ Омикрон “, няма избор, с изключение на да премине към „ План Б “. единствено по този метод може да се завоюва време и да бъде реализирано слагането на бустерни дози на повече хора.

При все, че не са толкоз строги като цялостните локдауни, отразили се отрицателно на стопанската система в по-ранните стадии от пандемията, новите ограничения също водят до известни ограничавания. Така да вземем за пример лимитираните визити на кафенета, заведения за хранене и магазини в моловете и то тъкмо в навечерието на коледните празници ще нанесе тежък финансов удар по страната.

„Макар че има късмет картината да се усъвършенства, а откровено се надявам това да се случи, знаем, че безмилостната логичност на експоненциалния растеж може да докара до огромно нарастване на хоспитализациите и по този начин, колкото и да е тъжно, на смъртните случаи“, акцентира Джонсън.

Припомняме, че през юли, когато подвигна множеството антиковид ограничавания в Англия, Джонсън даде обещание зимата да премине без прибягване до четвърти локдаун. Той обаче остави по този начин наречения „План Б“ като авариен вид.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР