Той оцени положително работата на парламентарната група в рамките на

...
Той оцени положително работата на парламентарната група в рамките на
Коментари Харесай

Панев, ДБ: Ако всеки залегне в окопите си и хвърля помия срещу останалите, и 48 НС няма да излъчи кабинет

Той оцени позитивно работата на парламентарната група в границите на сегашния парламент.

„ Нашите министри свършиха много работа, само че в последна сметка държавното управление завърши за няколко месеца, поради което не мога да дам по-висока оценка от тази “, безапелационен бе той.

Като послания, които Демократична България желае да изпрати на своите гласоподаватели преди идните предварителни парламентарни избори, Панев уточни „ разсъдък и по-малко радикализъм “.

„ Кризите връхлитат България една след друга. Те са главно интернационалните и не трябва да си сътворяваме и наши родни “, безапелационен бе той.

Панев разяснява и предлагането на съпредседателя на „ Демократична България “ Христо Иванов за взаимно явяване на изборите с „ Продължаваме Промяната “. От думите му стана ясно, че сходни диалози към момента не са водени, защото „ би трябвало да се пресметне дали това би било положително за България “.

„ Не сме мислили съществено по тематиката придвижването на Арман Бабикян и Николай Хаджигенов да се включват в коалиция с нас. Благодаря им за предлагането, занапред ще го дискутираме “, заключи Панев пред Bulgaria ON AIR.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР