Той отбеляза също, че войната, която Русия отприщи в Украйна,

...
Той отбеляза също, че войната, която Русия отприщи в Украйна,
Коментари Харесай

Каспаров: Първо, Украйна ще погребе Путин политически, а след това и физически

Той означи също, че войната, която Русия отприщи в Украйна, постави завършек на безнаказаността на Путин. Каспаров приказва за това в изявление с журналиста Дмитрий Гордън, оповестено в Youtube.

Каспаров акцентира, че най-вероятно, когато обстановката в Руската федерация стане сериозна, Путин ще бъде „ изчистен “ от личното си обграждане. Той означи също, че цялата мощ на агресора се основава на „ аура на непобедимост и безотговорност “.

" Той няма да почине в личното си легло, в случай че не бъде токсичен в личното си легло. Съдбата му е решена, имам вяра, че сигурно ще бъде решена от неговата среда, когато обстановката стане сериозна. Вероятността за това наподобява най-голямата от другите варианти. За Путин няма живот оттатък тази безкрайна мощ. Тази мощ се основава на неговата аура на непобедимост и безотговорност и войната в Украйна ще постави завършек на тази аура ", сподели Каспаров.

Каспаров е убеден, че Путин ще свърши като другите диктатори в историята. В същото време сривът на държавността ще пристигна в Русия рано или късно.

" Историята няма да измисли нищо ново. Това в действителност е разпадането на държавността (РФ – бел. ред.) и търсенето на изкупителна жертва, която се оказва деспот. Не знам по какъв начин ще стане това. Но е безусловно явно, че Украйна ще погребе Путин, първо, политически, а по-късно и физически “, означи още Каспаров.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР