Той още не може да прости на Моника Белучи, мислят

...
Той още не може да прости на Моника Белучи, мислят
Коментари Харесай

11 факта за романтичната приказка на Венсан Касел и Тина Кунаки

Той още не може да елементарни на Моника Белучи, мислят някои... От няколко дни неговото име е във водещите начин на живот вести. Той е Венсан Касел и се ожени за 30 години по-младата си другарка. Малцина имат вяра в любовта им.

51-годишният Венсан Касел мина под венчило с 21-годишната Тина Кунаки. Двамата си споделиха " Да ", а разликата посред им ги направи вест номер 1 в родните и международните медии.

Първоначално никой не вярваше, че любовта сред артиста и моделката с шоколадова кожа ще продължи повече от няколко седмици. Животът обаче сподели друго. Не единствено, че продължи, само че прерасна и в сватбен съюз. Кунаки към този момент публично замести иконата Моника Белучи в леглото на артиста. На 24 август, без доста звук, Венсан и Тина се ожениха във френския град Бидар. Ето 11 любопитни обстоятелството за най-коментираната двойка сега...

1. Тина не е повода Венсан да остави Моника

Венсан Касел живя 18 години с филмовата звезда Моника Белучи - една от най-красивите дами в света. През август 2013 година бе оповестен краят на тази обич. Тогава Венсан избра да живее в Бразилия, а мястото, на което реши да постави ново начало, бе Рио де Жанейро. С Тина Кунаки той се среща две години по-късно - през 2015-а.

2. Кой е Касел? Тина не бе чувала за него...

Венсан се среща за първи път с Тина в Ибиса. Кунаки един път загатна, че в началото не знаела, че Касел е прочут артист, тъй като той приличал на всички останали хора. Просто не се различавал по нищо. " Двама души оказали се на едно и също място и сред които имало привличане. Това е една от изненадите, които ти сервира животът ", бе споделила преди време Тина.

3. Тина и Моника имат доста общи неща

Както и Моника, по този начин и Тина израства в Италия. Баща й е родом от Мароко, а майка й от Сицилия. " Майка ми е нежна, в никакъв случай не крещи. Една същинска италианска майка. Баща ми е непоколебим, само че пък е първият, към който се обръщам за съвет ", признава Тина. Подобно на Белучи Кунаки стартира кариера на модел. Нищо чудно след време да я забележим и като актриса на огромен екран.

4. Обявяват връзката си в Instagram

На 1 август 2016-а Тина афишира в обществената мрежа връзката си с Касел. Тя разгласява фотография с него от плажа в Ибиса. Веднага стартират мнения по отношение на разликата в годините им и рецесията на междинната възраст на артиста. Касел избира да не разисква персоналния си живот с пресата.

5. Венсан предизвика с видеоклип

Един месец преди 50-ия си рожден ден (през 2016-а), който е на 23 ноември, Венсан се включва във видеоклип към песента " Cheveux Blancs " на рапъра Black M. В лентата той се появява като възрастен въстаник със сива коса и брада. Темата за годините още веднъж е на напред във времето, само че него това не го вълнува.

6. Първата им публична поява на фешън шоу в Париж

На 30 ноември 2016-а Венсан и Тина се появяват за първи път на публично събитие дружно. Те вървят по аления килим на известното фешън шоу " Виктория Сикрет " в Париж. Тогава безконечният прелъстител афишира дефинитивно връзката си с къдрокосата мулатка. А погледът му към фотографите като че ли гласи: " Ще ме попитате ли още един път за рецесията на междинната възраст? ".

7. Тина обича да разгласява голи фотоси в Instagram, Касел също

През февруари 2018-а Тина разгласява фотос, на който е топлес. Венсан несъмнено няма нищо срещу това. Това демонстрира и коментарът му към въпросната фотография тогава, който гласи: " Обичам те, обичана ".

8. През 2017-а таблоидите ги разделиха

През ноември 2017-а някои публицисти разделиха двойката. Появиха се съществени клюки за разлъка, защото Кунаки беше видяна в Ню Йорк с рапъра A$АP Rocky. После стана ясно, че Тина от години се познава с него и публицистите са развихрили фантазията си.

9. 2018-а Касел и Кунаки в Рио

Тук Касел изкарва по-голямата част от времето си. На нова година двамата бяха в Бразилия, а Тина разгласява в персоналния си профил тяхна обща фотография от плажа. Всеки експерт, който разчита езика на тялото, ще каже, че неговата ръка, която той бе поставил върху дупето й, е обръщение, което гласи: " Тя е моя ". С днешна дата тя към този момент е публично госпожа Касел.

10. Венсан призна, че е влюбен в Тина в Instagram

В едно от интервютата си Тина приказва за своята огромна обич към Instagram. " Харесва ми да фотографирам моментите, които няма да се повторят и да ги споделям ", довери тя. Актьорът наподобява знае това, тъй като показа в своя персонален профил фотография с обичаната си и то в миг, когато двамата се разсънват. Остави и любовно обръщение: " Този живот е танц от началото до края. Аз съм благополучен и единствено Бог схваща моята наслада. Виждам в теб всичко, което желая ".

11. Сватбата, 24 август 2018 година

Красивата 2-годишна романтика продължи със... женитба. Мястото бе Франция, а Венсан и Тина демонстрираха, че бялото им отива. И двамата бяха избрали да с в един звук в своя най-любовен ден. Въпреки скептиците романтиката продължава... /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР