Той оповести курса на ДБГ за следващите месеци, а в

...
Той оповести курса на ДБГ за следващите месеци, а в
Коментари Харесай

Нова Информация: България Си Има Нов Политически Лидер! Вижте Кой Току-Що Оглави Партия

Той оповести курса на ДБГ за идващите месеци, а в центъра сложи основаването на мощна АнтиГЕРБ коалиция за прекъсване на застоя в страната, която да се приложи, както във връзка с локалните избори и структурите на ДБГ да търсят необятно обединяване срещу модела ГЕРБ, по този начин и във връзка с подготовка за предварителни парламентарни избори, които съгласно Делчев несъмнено предстоят.

Според Димитър Делчев няма подозрение, че когато патерицата ПФ стане прекомерно къса, ГЕРБ ще провокират нови избори.

Делчев беше определен единомислещо от гласувалите делегати. Меглена Кунева - първият ръководител на ДБГ, уточни, че е имало 9 претенденти, само че в границите на процедурата по устава си създали отказ.

Припомняме, че кандидатката за водач на ДБГ Богдана Станоева се отхвърли от лидерската борба и напуща партията. Така единствен претендент за поста на Меглена Кунева остана някогашният народен представител Димитър Делчев. Днес партията избра нов ръководител. Освен избор на ръководител в дневния ред на събранието бяха включени точки за промени в устава на партията и приемане на резолюция, написа нюз.бг.

Делчев е правист по обучение, има тапия по " Английско и европейско право " от Кеймбриджкия университет. Има също магистратура по " Мениджмънт и бизнес администрация " от Американския университет в България. по " Английско и европейско право " от Кеймбриджкия университет. Има също магистратура по " Мениджмънт и бизнес администрация " от Американския университет в България.

Още пре 2011 година Димитър Делчев е консултант в акцията на Меглена Кунева като самостоятелен претендент за президент на Република България. През идната година става съучредител на политическа партия " Движение България на жителите ". През 2014 година Делчев се заклева като депутат в 43-то национално заседание, а все още е заместник-председател на " Движение България на жителите ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР