Той обаче не бил актьор, а помощник режисьор. „Ужасно много

...
Той обаче не бил актьор, а помощник режисьор. „Ужасно много
Коментари Харесай

Д-р Огнянова в любовна афера с колега от „Откраднат живот”

Той обаче не бил артист, а асистент режисьор.

„ Ужасно доста си приличаме – това ме притегли в него”, призна актрисата, само че отхвърли да разкрие повече детайлности за новия си обичан. Тя нееднократно е споделяла, че избира компанията на сиамския си котарак Врубел и влечугото Спарчио, вместо капризни гаджета и е много придирчива към мъжете.

Откакто нашумя с присъединяване си в докторския сериал, красивата актриса непрестанно била затрупвана с предложения от обожатели в интернет. Д-р Огнянова се трансформирала в мечтания идеал за много от почитателите си в обществените мрежи. Те постоянно я приканвали да се покаже без облекла, по бански или даже без тях, с цел да се насладят на прелестите й. Напористите оферти вървели и на персонални известия, само че Диана се опитвала да парира внимателно офанзивите. В сериала тя е същинска мъжемелачка, само че в реалност била много претенциозна към житейските си сътрудници. Сценаристите на докторската поредност създали героинята на Диана жертва на брутално полово принуждение, без даже да подозират, че самата тя към този момент го е претърпяла. Диана е споделяла, че в предишното е била жертва и на психическо, и на физическо принуждение. Актрисата била пребита от собствен душевен невменяем другар, който напуснала незабавно след похищението. След тази преживелица тя доста внимавала какви хора позволява в живота си.

Най-популярната й връзка е тази с писателя Калин Терзийски.

Преди 3 години той искрено показа, че любовта му към Диана е щяла да го убие. Творецът изпитвал унищожителна пристрастеност към нея. Двамата доста се обичали, само че актрисата го изоставила. Именно тогава сензитивният Калин почнал да пие безотговорно и даже не виждал смисъл да живее без обичаната си Диана.

„ Влюбих се в нея. Имахме мощна връзка, само че болката от раздялата продължи една година, в която бях в действителност като умрял”, изповяда се създателят. Когато съумял да преживее тази обич, писателят й посветил романа си „ Любовта на 45-годишния мъж” и още една книга - „ Разкажи ми”.

Въпреки натоварения си график около фотосите на десетия сезон на „ Откраднат живот”, Диана се снима и във кино лентата на Виктор Божинов „ Чамла”. Снимачният развой бил плануван за април, само че пандемията го отсрочила. Продукцията се снима в планината при рискови условия, а актрисата изпълнявала всички каскади сама, написа Уикенд.

Талантливата актриса и художничка описа, че е била отгледана от баба си, защото майка й отпътува да работи в Гърция, когато Диана е едвам на 12. Тя била единственият човек, с който Диана споделяла и за учебните си драми, и за проблемите с гаджетата. Макар че не пушела, преди 4 години тя умряла от доста необичаен рак на плеврата на белия дроб. На идващия ден бил дебютът на Диана в „ Откраднат живот”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР