Той обаче каза, че последните събития илюстрират, че може би

...
Той обаче каза, че последните събития илюстрират, че може би
Коментари Харесай

Шефът на Met Police иска промяна в закона за справяне с екстремизма в светлината на протестните скандирания „джихад“ – но No 10 „няма планове“

Той обаче сподели, че последните събития „ илюстрират, че може би някои от репликите не са напълно на вярното място ".

Забележките на комисаря пристигнаха единствено час откакто представителят на министър-председателя Риши Сунак сподели, че няма проекти за осъществяване на законодателни промени след митингите през последните седмици.

Министърът на вътрешните работи Суела Брейвърман се срещна със сър Марк по-рано в понеделник, с цел да го оспори по отношение на решението да не арестува протестиращи, скандиращи „ джихад “ във видеоклип на митинг на Хизб ут-Тахрир, който се появи през уикенда.

The Силите разгласиха в обществените медии, че експертите по битка с тероризма не са открили никакви закононарушения, произлизащи от клипа.

Говорейки преди срещата, източник, непосредствен до госпожа Брейвърман, сподели, че „ не може да има място за подбудителство към ненавист или принуждение " по улиците на Обединеното кралство и полицията би трябвало да " натиска всеки, който нарушава закона ".

Израелски боец, погубен от бойци на Хамас по време на наземна офанзива в Ивицата Газа < /p>

Но макар рецензиите от страна на нея и други министри по отношение на неналичието на арести, представител на Даунинг стрийт съобщи, че „ не знае “ за каквито и да било проекти за по-строго законодателство, с цел да помогне на полицията да работи.

Говорейки след срещата си с министъра на вътрешните работи, сър Марк отбрани дейностите на чиновниците, като сподели, че полицията е „ безусловно безмилостна в битката с всеки, който прекрачи законовата граница “.

Но той сподели, че полицията е била „ виновни пред закона – не можем да наложим усет или възпитание, само че можем да наложим закона “.

Тази изключителна вест се актуализира и повече детайлности ще бъдат оповестени скоро.

Моля, опреснете страницата за най-пълната версия.

Можете да получавате вести за изключителни вести на смарт телефон или таблет посредством приложението Sky News. Можете също да следвате или да се абонирате за нашия канал в YouTube, с цел да сте в крайник с последните вести.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР