Той не става за финансов министър и е измамник. Мислех,

...
Той не става за финансов министър и е измамник. Мислех,
Коментари Харесай

Мика Зайкова за Асен Василев: Той не става за финансов министър и е измамник. Мислех, че ще го изхвърлят, те го правят вицепремиер

Той не става за финансов министър и е лъжец. Мислех, че ще го изхвърлят, те го вършат вицепремиер. Финансовият специалист и някогашен народен представител от „ ИТН “ Мика Зайкова разсипа от рецензии Асен Василев. В коментар за организация ПИК тя изрази удивление за какво Борисов стартира толкоз доста финансовия министър. И даже се приказва, че той може да стане вицепремиер след ротацията на Денков с Габриел.

„ Асен Василев изобщо не става за финансов министър. Ако прибавим и това, за което се приказва, че е наказан от един американски жител, обстановката му става още по-сложна “, съобщи Мика Зайкова във връзка абсурда, който гърми към продажбата на къщата на столичната улица „ Чаталджа “.
Малко преди американският жител Себастиян Бретшнайдер да осъди някогашната компания на Асен Василев „ СТВ Консълтинг “ ЕООД за над 5 млн. лева, парцелът на ул. „ Чаталджа “, където се обитаваше щаб-квартирата на „ Продължаваме промяната “, е продаден. Голямата част от парцела беше благосъстоятелност точно на въпросната компания. И след продажбата Бретшнайдер не може да предяви искания към този актив.

Мика Зайкова приказва и за слабия бюджет, който Асен Василев направи.

„ Не мога да си обясня, откакто този човек направи един бюджет, който не става за нищо, откакто се видя и резултатите от 2023 година, че не са това, което са, не мога да си обясня за какво Борисов се застъпва за него. Мислех, че ще го изхвърлят от държавното управление, а те ще го вършат вицепремиер “, недоумява някогашният народен представител от Има Такъв Народ.

„ Не съм сигурна, че господин Борисов го желае. Той не е финансист и икономист. Но около себе си има доста положителни експерти. И би трябвало да оцени качествата му като финансист. А като прибавим и това, което споделя Делян Добрев, че е лъжец, той няма място в никакви властови структури “. Така приключи коментара си Мика Зайкова.
Източник – Ретро

Още вести четете в секция България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР