Той не помни нищо. Болят го краката и е изпил

...
Той не помни нищо. Болят го краката и е изпил
Коментари Харесай

Адвокатът на Васил разби на пух и прах версията за ревност, но лъсна нова мистерия около убийството на Калина

Той не помни нищо. Болят го краката и е изпил два блистера по 10 хапчета, общо 20 хапчета успокоителни. След това се е прибрал при и девойката е поискала да вземе уиски. По време на сантименталната вечеря от опиянението от алкохола е изгубил разсъдъка си. Не е имал съображение за ревнивост. Имал е всички пароли на момичето от телефона и преносимия компютър ѝ “, безапелационен бе в Съдебната палата юристът Христо Чолаков, написа " Телеграф ".

``
реклама

„ Момчето не е неприятно. Правили са ексцентрични неща в любовно отношение след използването на алкохол и успокоителни, само че не ги помни, твърди той. Бивши любовници на Калина обаче са били разпитани от проверяващите и са безапелационни, че тя в никакъв случай не е желала и упорствала за ексцентричен секс.

Въпреки защитната версия за липса наизуст, психиатричната експертиза потвърждава, че Васил е бил с явен разум по време на убийството и е съзнавал какво прави.

„ Бил е с 0,4 промила алкохол в кръвта, а настрана в организма му е имало малко парацетамол и кодеин “ посочи наблюдаващият прокурор Иван Тасков.

Опитал се е да се самоубие. Първо се е гръмнал с въздушна пушка, а след това в шията. „ Едната сачма изплюл в патрулката след задържането, а другата още се намира в трахеята му “, безапелационен бе юристът на Васил, макар че в съда не проличаха следи от рани по тялото на обвинения.

Припомняме, че Васил бе арестуван за убийството на 25-годишната Калина. Сигналът за разигралата се драма в блок в столичния квартал " Банишора " беше подаден към полицията на 16 януари от бащата на обвинения. Той получил смс от сина си, който му написал, че има намерение да постави завършек на живота си. На място служителите на реда открили тялото на жертвата и обвинения, който бил в прилежащата стая. Калина е открита гола. Тя е умряла от задушаване, сочи експертизата.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР