Той не е точно Черният рицар, но принц Андрю използвал

...
Той не е точно Черният рицар, но принц Андрю използвал
Коментари Харесай

Тайни нощни посещения при Елизабет II

Той не е тъкмо Черният рицар, само че принц Андрю употребявал прикритието на нощта, с цел да прави секрети визити при кралицата, без зорките погледи на папараците да улавят всяко негово придвижване, написа таблоидът.

Опозореният принц, който е в недружелюбност пред кралското семейство след скандалните обвинявания от страна на някогашната секс робиня на Джефри Епщайн Вирджиния Дюфре,

се промъквал в двореца Уиндзор всяка нощ през миналата седмица .

Той обсъждал с майка си кралица Елизабет II своето бъдеще в монархията. „ Андрю беше доста деликатен и се пробва да не се набива на очи. Той знае, че там има фотографи денем, тъй че най-хубавият му късмет да ги избегне е, когато падне мрак “, споделя източник, непосредствен до кралското семейство.

„ Той знае, че би трябвало да стои със сведена глава, само че

изпитва извънредно разкайване и се извини на кралицата за всички неприятности, които ѝ е предизвикал “ ,

прибавя източникът.

Новините за тайните нощни визити идват към седмица, откакто стана ясно, че престолонаследникът принц Чарлз е наредил на брат си Андрю да стои „ вън от публичното внимание “ и надалеч от замъка Уиндзор на фона на продължаващия скандал.

Андрю реализира съглашение за 12 милиона $, които платина Дюфре, с цел да постави завършек на делото за полова корист против него. Той неведнъж отхвърляше всички обвинявания.

„ Той осъзнава какъв брой сериозен е целият този проблем и вредите, които нанесе на монархията .

Последното нещо, което искаше да направи, беше да аргументи толкоз тъга на обичаната си майка на нейната възраст и в годината на нейния платинен празник (бел.ред. 75 години от възкачването ѝ на брианския престол) “, сподели още източникът.

Освен това се оповестява, че принц Андрю се е извинил и на дъщерите си принцесите Беатрис и Юджийни за отвратителния скандал.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР