Той написа, че репутацията на агенцията е станала на пух

...
Той написа, че репутацията на агенцията е станала на пух
Коментари Харесай

Тръмп Няма Никаква Прошка! Вижте Само Кой Попадна В Мерника На Президента На Сащ! Та Това Са

Той написа, че репутацията на организацията е станала " на пух и прахуляк - най-лошата в Историята! " и увери: " ние ще я създадем още веднъж страхотна ", съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Така президентът отвърна на известия, че деец от ФБР - сътрудник на контраразузнаването - е бил отхвърлен от екипа на специфичния прокурор Робърт Мълър, проверяващ съветска интервенция в американските избори, поради сериозни към Тръмп есемеси.

Тръмп написа, че отстраненият сътрудник бил " Безнравствен (не, доста нечестен?) ". Президентът загатна също, че организацията се нуждае от фрапантна смяна под управлението на новия шеф Кристофър Рей.

Агентът работел по следствието за употребен от Хилари Клинтън частен имейл за служебни цели, до момента в който тя беше държавен секретар.

Предистория

Робърт Мълър, който управлява следствието за хипотетична интервенция на Русия в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година, е отстранил от екипа си почитан сътрудник на ФБР, махленски че разменял със своя сътрудник текстови известия, сериозни за президента Доналд Тръмп, оповестиха " Ню Йорк таймс " и " Вашингтон пост ".

Според вестниците става дума за Питър Стшок, заместник-началник на отдела по контраразузнаване във ФБР.

През лятото той е бил преназначен в отдела за човешки запаси на организацията, откакто генералният контрольор към министерството на правораздаването почнал да изследва въпросните есемеси, настояват няколко неназовани източника на " Ню Йорк таймс " и " Вашингтон пост ".

Стшок играеше основна роля в следствието на ФБР през предходната година против Хилари Клинтън по съмнения, че тя е употребила персоналната си е-поща, до момента в който е била държавен секретар.

Именно тогава Стшок си разменял с сътрудник от ФБР текстови известия, пренебрежителни за претендента на републиканците Тръмп и благосклонни към кандидатката на демократите Клинтън.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР