Той може да е луд по теб, но винаги има

...
Той може да е луд по теб, но винаги има
Коментари Харесай

С тези девет трика ще го превърнете в свой роб в леглото!

Той може да е вманиачен по теб, само че постоянно има още няколко съблазнителни трика, които да приложиш върху него.
Убеди го, че би трябвало да прави секс с теб в този момент, незабавно, където и да се намирате. Бъди бомбата със закъснител, която той си мечтае да възпламени на секундата.


1. Сподели му гореща фикция

Винаги си желала да правиш секс в асансьора, както във кино лентата „ Фатално привличане “? Кажи му! Може и да е нещо, което в никакъв случай няма да имате смелостта да извършите, само че самата мисъл ще го възбуди до краен лимит. Позволи на въображението ти да се развихри, даже фантазията да е надалеч от удобната ти зона.

2. Пусни някое рок парче

Приятелят ти сигурно знае какво да чака, в случай че затъмниш осветлението и пуснеш някоя нежна балада. Но в този момент е време да му изпратиш сигнали, че го чака нещо доста по-различно и буйно. Надуй до дупка някое рок парче, с цел да задействаш притока му на тестостерон. Той няма да смъкна ръцете си от теб.

3. Подстрижи се

Или си облечи нова рокля. Или си постави алено червило, вместо нормалния прозрачен глос. Мъжете обичат смяната. Ако си от момчиетата, които си лягат по памучно долни дрехи, разнообрази с дантелен сутиен и прашки, гледайки по какъв начин възбудата му нараства пред погледа ти.

4. Гледай го в очите

Когато мъжете видят дамата гола, те инстинктивно насочват взор към очите й, сочи изследване от Университета в Емори. Защо? Когато дамите видят гол мъж те елементарно могат да преценяват дали той ги желае. Но за представителите на мощния пол не е толкоз елементарно. Женското тяло не им издава тайните си, в случай че не го допрян, тъй че мъжете желаят да прочетат в нашите очи дали ги желаеме. Така че, идващия път, когато сте близо един до различен, погледни го право в очите.

5. Гледайте остарели ваши фотоси дружно

Когато се връщате към остарели щастливи мемоари, които сте претърпели дружно, незабавно се сещате за пристрастеността от началото на връзката ви.

6. Пропусни парфюма

Всеки човек има своят лична, отличителна миризма, която е негова персонална запазена марка. Тази миризма има силата да възбуди колегата ти, предизвиквайки химическа реакция. Забрави за миг за лосионите и парфюмите и му разреши да усети твоето благоухание... това ще го накара да полудее, даже да не схваща тъкмо за какво.

7. Целувайте се за 90 секунди

Ако нямате никакво време, започнете да се целувате и докосвате буйно за минута и половина. Не е наложително това да докара до секс, въпреки вероятността да е огромна. Но даже този къс допир ще го накара да те чака с отворени прегръдки сега, в който имате малко повече време да стигнете до края.

8. Играйте на канадска битка

Или тичайте дружно, изкачете някоя планина, играйте на игри. Накратко, състезавайте се. Когато събудиш спортния дух в един мъж, ти стимулираш синтеза на тестостерон в организма му, а това усилва желанието му за секс неимоверно.

9. Масажирай краката му

Почеши гърба му, погали го по корема – всичко, което ще го накара да се отпусне. Стресът е едно от най-големите трудности за възбудата на мъжа. Ако можеш да намалиш равнищата му на кортизол (хормона на стреса), ще го предразположиш към полови милувки. С други думи, той ще успее да се концетрира върху теб, а не да мисли за отчета, който би трябвало да показа на следващия ден на шефа си.

Източник: Cosmopolitan.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР