Той коментира репликата ще изперем Борисов от записите, разпространени вчера

...
Той коментира репликата ще изперем Борисов от записите, разпространени вчера
Коментари Харесай

Стоян Михалев от ДБ: Специална комисия да разследва Радев за оръжията в Украйна

Той разяснява репликата " ще изперем Борисов " от записите, публикувани през вчерашния ден от Радостин Василев. " Не би трябвало правосъдната система да те пази или пък да се употребява като бухалка ", акцентира Михалев. " Затова ние от години настояваме за правосъдна промяна. "

 

Той сложи въпроса дали службите пазят Василев или пък желаят той да не размишления. " Защото началниците им си пазят постовете ", означи Михалев.

 

" На Радев и служебните държавни управления им се услади властта, която те по Конституция нямат. " Михалев заяви, че ще предизвикват специфична комисия, която да проверява дали президентът е извършил решението на предходното Народно заседание за оръжията за Украйна.

 

" Ако Радев не е спазил решение на Парламента, то тогава може да задвижим процедурата за импийчмънт ", съобщи Михалев. " Президентът излъга от народен ефир за оръжията за Украйна. "

 

Той означи " бягството " на Българска социалистическа партия при гласуването на механизма за надзор над основния прокурор. " Гешев беше определен и със съдействието на Българска социалистическа партия ", разяснява Михалев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР