Той каза още, че по границата трябва да работят специално

...
Той каза още, че по границата трябва да работят специално
Коментари Харесай

Български граничен полицай загина при стрелба на турската граница

Той сподели още, че по границата би трябвало да работят особено готови експерти, а не командировани чиновници. Попов настоя и за съответно техническо съоръжение и уверено увеличение на граничния полицейски контингент в застрашените гранични региони, с цел да не се стига до обстановка, в която няколко гранични служители на реда се изправят пред групи от „ 20, 30, 40 мигранти ”.

Според информацията на БНР, нощес към 20:35 в региона на с. Голям Дервент, Елховско, от турска страна е открита пукотевица против граничен наряд, проверявал срез в граничната ограда. При стрелбата е умрял 30-годишен граничен служител на реда. Пред Българска телеграфна агенция кметският наместник на с. Голям Дервент сподели, че там постоянно минават групи незаконни мигранти, най-много сирийци и афганистанци, само че не и по времето на стрелбата.

Село Голям Дервент е съвсем на граничната вадичка. Загиналият служител на реда е бил част от взаимен наряд на „ Гранична полиция ” с присъединяване на военнослужещ, който е съумял да се изтегли от мястото на стрелбата и не...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР