Той качи пост с текст Раев, умри на

...
Той качи пост с текст  Раев, умри  на
Коментари Харесай

Илиана Раева разкри за смъртна заплаха към Наско Сираков frognews.bg

Той качи пост с текст " Раев, умри " на профила си във фейсбук. Коментарите включваха закани към жена му и дъщерите му. По-късно постът бе премахнат, единствено че към този миг бе стигнал до Раева.

 

Тази заран тя насочи обръщение към президента, министър-председателя, ръководителя на Народното събрание и вътрешени и спортния министри, прокуратурата и цялата общественост.

 

Ето цялото послание на Илиана Раева:

 

" Уважаеми дами и господа,

Силно обезпокоена и омерзена се обръщам към всички вас за подкрепяне и помощ.

Вчера, след триумфа на " Левски " в Скопие, абсолютно минути след триумфа, е написано публично ужасното послание към брачна половинка ми Наско Сираков, наричан от известно време Раев от същия индивид, което гласи " СМЪРТ ЗА РАЕВ ". В коментар под написаното...

 

Лицето Любомир Костадинов, наричан Младежът, постоянно наскърбява, унижава семейството ни. По незнайни причини има претенции към ПФК " Левски ". Състоянието, в което е изпаднал след вчерашната победа на " Левски " явно е отключило неконтролируеми пристрастености и той публично е заплашил цялото ми семейство. Това към този миг е много значително.

 

Няма да разяснявам кои сме ние с Наско, какво сме дали и какво продължаваме да вършим и даваме на България и на ПФК " Левски ". Всички знаят. Предпочетохме да работим тук, в Родината си, върнахме от чужбина и децата си, за да работят тук, в България. Имали сме многократни удобни условия като много българи да напуснем. Не го направихме. Обичаме мощно България и с огромна любов двамата работим успешно за имиджа и пред света.

 

Аз все още имам религия в институциите на страната си. И няма да спра да имам религия.

 

Във всяка цивилизована, правова, европейска страна, този човек към този миг щеше да е задържан, както и другият заплашил мен и дъщерите ми със крах

Непонятно ми е по какъв метод някои медии дори посочваха като новини на страниците си отвратителните постове на този... не знам по какъв метод таман да го дефинира.

Да се толерира сходно поведение е тема за сериозен размисъл. Духът ми се бунтува и искам да попитам:

 

Кой дава увереност на този човек безнаказано и уверено да малтретира семейството ми?

Кой му е вменили недостъпност, за да заплашва СЪС СМЪРТ семейството ми?

Какво е правил този човек ( мъчително произнасям тази дума за него), за което не е бил наказван според Закона, за да си позволи да заплашва семейството ми със крах?

 

Кой стои зад този човек и го пази от Закона, и му дава вяра да дерибейства безнаказано?

 

Уважаеми дами господа!

Моля за вашата помощ и съответни реакции за случилото се.

Този човек няма място с изключение на на стадиона, той няма място по улиците. Той е заплаха за живота на семейството ми., а може би и на други, за които не знаем.

Ако институциите не ни оказват помощ, ви увещавам, че като гражданка на Обединена Европа ще искам социална помощ от Екологичен потенциал и институции.

Аз имам религия, че българските институции ще основат нужното. Моля, не убивайте упованията ми, защото несъмнено много хора ще припознаят своето мислене и усеща чрез това мое обръщение.

Бих желала да благодаря за безспорната поддръжка на левскарската общност към своята най-голяма жива легенда Наско Сираков. Тази ваша поддръжка му дава безгранични сили и вяра да продължи Мисията за отърваване на обичания си " Левски "

Бъдете сигурни, че той няма да се откаже и заедно с вас и с хората, които са до него в клуба, и тези които му оказват помощ абсолютно всеки ден ще успее! "

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР