Той изрази убеденост, че сглобката ще продължи да съществува поради

...
Той изрази убеденост, че сглобката ще продължи да съществува поради
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Върви надцакване между ПП-ДБ и ГЕРБ, БСП не е моно...

Той изрази увереност, че сглобката ще продължи да съществува заради простата причина, че двата политически субекта схващат, че обществото не желае следващите предварителни парламентарни избори.

 

Според Кирил Добрев резултатите и картината, която демонстрират социолози е, че нищо няма да се промени значително, което също демонстрира, че няма потребност от предварителни парламентарни избори.

 

ПП-ДБ доста повече от ГЕРБ желаят избори поради повода, че тях ги чака заплашителен пердах на европейските избори и единственият метод да вдигнат резултата си е само да има такива парламентарни избори, в които да съумеят да стимулират твърдото си ядро да излезе, добави той.

 

ПП-ДБ пристигнаха с единствената мисъл да отстранят ГЕРБ и Движение за права и свободи от властта, само че освен, че не ги отстраниха, а просто седнаха дружно с тях на първия ред и дружно с тях ръководят, съобщи още Добрев.

Европейските избори са присъщи с извънредно ниската изборна интензивност, което се отразява на изключително засегнатите партии или тези, които са позволили неточност в ръководството. Това ме води на мисълта, че при единствено европейски избори, ПП-ДБ ще получи много неочакван резултат, разяснява Кирил Добрев.

 

Единствената опозиционна партия, която бележи растеж, е " Възраждане ". Има Такъв Народ мъчно ще вкарат евродепутати. Българска социалистическа партия ги няма. Българска социалистическа партия ще вземе мандат, мандат и половина на евроизборите и то в случай, че няма различна лява листа. Нинова изгони сегашните евродепутати, които имат доста съществени CV-та. Прибавате към тях Ваня Григорова и изгонените членове на софийската градска организация и ще се окаже, че Българска социалистическа партия изобщо не е монополист на лявото пространство, безапелационен бе Добрев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР