Той изрази надеждата, че все повече народни представители ще последват

...
Той изрази надеждата, че все повече народни представители ще последват
Коментари Харесай

Искрен Митев, ПП: Чекмедженцето на мафията се изпразни, когато спряхме Капитан Андреево

Той изрази вярата, че от ден на ден народни представители ще последват образеца на депутатите, които напуснаха " ИТН " и ще слагат публичния интерес над партийния.

В  " Денят стартира с Георги Любенов "  Искрен Митев от " Продължаваме промяната ", съобщи, че събитията от последната седмица са консолидирали ръководещите, вместо да ги съборят.

" Аз през днешния ден съм във Вашето студио с вратовръзка с математически знаци като обръщение към мафията и опозицията, че не им излизат сметките. Те желаеха тази седмица да ни съборят, бореха се до последно, само че това, което направиха, е че ни консолидираха. " - съобщи той.

Митев попита за какво от опозицията толкоз бързат да има избори, че даже се прибягва до съюзи от несъвместими партии.

" Ако падне това държавно управление и има избори, няма да има устойчиво ръководство до края на годината. Как ще се оправят пенсионерите и хората, когато инфлацията нараства? Мафията толкоз желае да ни избута от това Народно заседание, че през вчерашния ден видяхме възрастен представител от националното заседание да изблъсква наш депутат. Той не падна, Настимир Ананиев, през вчерашния ден като го изблъскаха - падна нашето Народно заседание. " - сподели Митев.

" Чекмедженцето на мафията се изпразни, когато спряхме " Капитан Андреево " и в този момент в това чекмедженце се намести " Възраждане ". Не мисля, че хората, които ги карат отнякъде да стачкуват, могат да го вършат по метода, по който го вършат хората от София, които виждат всеки ден какво се случва тук. Аз видях майки с деца на митинга, не видях сган. Да наречеш хората от площада " сган " - ето това е закононарушение. " - сподели той.

" Надеждата ми е като се образува ново болшинство всеки депутат да излезе с лицето и с името си. Да не е като част от група, в която всички вършат каквото каже водача без значение дали те са съгласни или не, а да застане с лицето си и да поеме своята отговорност. " - сподели Митев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР