Той изплаща кредити, но това не е повод да се

...
Той изплаща кредити, но това не е повод да се
Коментари Харесай

МВР се чисти от гнилите ябълки, трафикантът с пагони отстранен

Той изплаща заеми, само че това не е мотив да се правят закононарушения, разяснява основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров

23-годишният служител на реда, който е хванат през вчерашния ден с мигранти в микробуса, към този момент е отхвърлен от служба, сподели в изявление за Нова телевизия основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

„ Гнили ябълки има във всяка система, само че Министерство на вътрешните работи ги търси и демонстрира. Не е инцидентно спрян този микробус. Ние не се тормозим да изобличаваме чиновниците, които правят закононарушения “, добави той.

„ Става въпрос за млад чиновник с към три години работа, който е от Столична дирекция на вътрешните работи. Той на 23 години. Много хора като него имат да изплащат заеми, само че това не е мотив да се правят закононарушения. За страдание критериите в Министерство на вътрешните работи от дълго време не са това, което би трябвало да бъдат “, съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Той посочи, че хванатият трафикант-полицай е бил в болничен. „ Служителят е отхвърлен от служба. Има формирано следствено дело. Той е с три години работа “, посочи Тодоров. 

Той разяснява и случая, при който служител на реда провокира две произшествия в границите на минути, след което се укри за три дни. „ Колегата е от Столична дирекция на вътрешните работи от „ Криминална полиция “. Беше му изработен тест за опиати. Отрицателен е. Полицаят изясни, че имал проблеми от семейно-битов темперамент. Това го е изкарало от равновесие и не можел да си спомни детайлно всички обстановки във връзка с злополуките. Спрямо него се води дисциплинарно произвеждане. Отстранен е от служба ", съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР