Той излежаваше 7-месечна присъда за шофиране в нетрезво състояниеОсвобождават предсрочно

...
Той излежаваше 7-месечна присъда за шофиране в нетрезво състояниеОсвобождават предсрочно
Коментари Харесай

Освобождават предсрочно Андре Токев

Той излежаваше 7-месечна присъда за шофиране в нетрезво положение

Освобождават предварително началник Андре Токев.

Той излежаваше 7-месечна присъда за шофиране в нетрезво положение, от която му оставаха още 2 месеца и 14 дни. За предварително освобождение бе належащо той да е изтърпял не по-малко от 1/2 от наказването си.

Съдът реши, че процесът на акомодация на Токев е протекъл безпроблемно. Той бил спокоен и уравновесен, не проявявал неприязън и настъпателност, което означавало, че няма зависимости, в това число от алкохол, предава.

В пандиза шеф-готвачът се отличил с безупречна дисциплинираност и показал самодейност. Не можело да бъде възприеман като действителна заплаха за обществото. Токев приемал напълно отговорността за престъпното си държание, признавал виновност и показал настройки за смяна, показва в претекстовете си за предварителното му освобождение съдът.

"Искам да кажа, че доста добре осъзнавам грешката си. В пандиза работя по 12 часа. С нищожни артикули демонстрирах ново равнище на готвене. Създадох условия по какъв начин да се работи. От 30 % посещаемост в стола, в този момент тя е 80 на 100. Има големи опашки за храна”, съобщи началник Токев пред съда.

И добави: „ Спортувам всеки ден сред 2 и 3 часа. Обучавам се по какъв начин да упражнявам. Написах план - да играем игри и да се социализираме. Началникът хареса плана, само че няма по какъв начин да бъде прибавен. Проведох доста диалози с младежи. Мисля, че всички тези неща способстваха да се социализирам добре. Мисля, че съм подготвен да напусна пандиза и да съм потребен на фамилията си”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР