Той им беше знаме, той им беше символ, безспорно честен

...
Той им беше знаме, той им беше символ, безспорно честен
Коментари Харесай

Отцепникът от ПП Гвоздейков да оглави правителствения щаб за изборите, предлага Борисов

Той им беше знаме, той им беше знак, несъмнено почтен човек - по този начин всички ще са спокойни, съобщи ръководителят на ГЕРБ

Георги Гвоздейков да оглави държавния щаб за изборите. Това предлага ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов. Той приказва пред кореспонденти в Народното събрание и тази заран.

„ В щаба за изборите мисля, че всички ще приветстваме решението министър Гвоздейков да го оглави, с цел да може да се проведат едни почтени и демократични избори “ , сподели Борисов. Такова решение досега не е обявявано. 

Припомняме, че Георги Гвоздейков бе член на „ Продължаваме промяната “ (ПП), само че бе обявено, че ще бъде изключен от партията поради оставането му в служебния кабинет на Димитър Главчев.

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков и депутатът от групировката Христо Петров (рап артистът Ицо Хазарта) преди дни обясниха, че са убеждавали Гвоздейков да не влиза в държавното управление на Главчев. Въпреки това той го направил. 

След въпрос каква е логиката транспортният министър, какъвто е Гвоздейков, да оглави щаба за изборите, Борисов сподели: " Защото е основател на Политическа партия. Той им беше знаме, той им беше знак, несъмнено почтен човек - по този начин всички ще са спокойни. "

" Това е моето мнение, че по този начин би трябвало да стане. Това предлагам ", изясни водачът на ГЕРБ след въпрос по кое време е взето решение Гвоздейков да оглави щаба за изборите. 

А на запитване това значи ли, че има доверие на Политическа партия , той отговори: " Не, вярвам на хората, които почтено и отговорно са си правили работата. "

Бойко Борисов още веднъж съобщи, че всички ще си платим " поради три години опити, които всички вие правихте "  след стабилността при ръководствата на ГЕРБ. 

Той трансферира на Политическа партия отговорността за събираемостта на приходите в държавната хазна и в идните месеци, в които ще ръководи служебното държавно управление на Главчев. Коментарът му бе във връзка назначението на Георги Димов за началник на Агенция " Митници ". 

" Във финансите се надявам Спецов, заместникът му - тези, които ще се занимават с приходите от партията на смяната, да дадат всичко от себе си да наваксат изоставанията , които са факт. И в това отношение ще имат цялостната ни поддръжка да го създадат ", уточни Бойко Борисов. 

" Аз не го познавам господин Димов. Но е бил заместител на Спецов. Затова споделих, че екипът на Спецов би трябвало да събере приходите и в митниците, и в данъчните " , добави лидерът на ГЕРБ. 

Гледайте тук:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР