Той и още шестима души са обвинени още за палежи

...
Той и още шестима души са обвинени още за палежи
Коментари Харесай

Чудовищна Новина Съобщиха Преди Броени Минути! Страшно Убийство Вцепени България! Та Това Е Самият

Той и още шестима души са упрекнати още за палежи и увреждане на имущество.

Петима от тях също бяха наказани на отнемане от независимост. Това са таксиметровият водач Радослав Керанов, който получи 7 години затвор, Мартин Поптонев - 7.5 години, Светлин Спасов - 6 години, Петьо Пенев и Милко Доевски по четири години. Единствено Валери Бодуров беше оневинен изцяло, съобщи БНР.

След произнасяна на присъдите Владимир Елдъров и петимата му съучастници бяха арестувани в ареста.

Защитникът на Елдъров - Красимир Давчев, съобщи, че присъдата е неуместна, а майката на наказания юрист, също правист, назова делото " поръчково ". Според нея синът й в последна сметка ще бъде оневинен и един ден даже ще му се извинят. Давчев беше безапелационен, че ще апелират днешната присъда.

Според обвиняването през 2013 и 2014 година Владимир Елдъров е поръчал убийството на сътрудника му юрист Владко Мерджанов, който считал за неизпълним съперник в юридическата сфера.

Останалите „ наемници “ Елдъров изпратил да опожарят коли и парцели на други негови съперници в Пловдив, Баня, Зелениково и Марково.

Третото обвиняване е за подхвърления за възмездие предишния декември обезглавен петел в колата на юрист Димитър Деков, ръководител на Сдружението за правна помощ на потребителите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР