Той е виновникът за сблъсъка с изключително скъпото возило на

...
Той е виновникът за сблъсъка с изключително скъпото возило на
Коментари Харесай

Гръмна Току-Що: Катастрофа С Ролс Ройс-А На Много Известен Български Политик! Снимки! Той Лежи Проснат В

Той е виновникът за конфликта с извънредно скъпото возило на предприемача Бенчо Бенчев довечера, написа Флагман.бг

Инцидентът стана на кръговото кръстовище „ Трапезица ” към 18 часа. Малко по-късно стана ясно, че в „ Ролс Ройса ” е пътувала внучката на Бенчев, самият той е бил в дома си – на легло, повален от грип.

„ БМВ-то, за което са ви споделили, че е участник в ПТП-о в действителност е автомобил на сина на водача ми, който е пристигнал незабавно след случая, с цел да помогне за изясняване на случая ”, сподели Бенчев.


БМВ-то в дъното на фотографията е на сина на водача на Бенчев, а не участник в ПТП-о

Голфът е засякъл „ Ролс Ройса ” с несъобразена скорост – развалени са джанти и кормилната щанга, има и вреди и по бронята. „ Голфът би трябвало да има щета на предния ляв калник ”, сподели водачът на Бенчев Йово Д. След удара в " Ролс Ройса ” голфаджията съумял да спре 50-ина метра напред в посока ж.к. ”Меден рудник ".

„ Слязох от автомобила и отидох при лидера на Голфа, споделих му, че се постанова да остане на място, с цел да изясним събитията при които бях засечен и да повикаме КАТ. При тези думи момчето реагира безусловно несъответстващо, натисна газта и с гневна скорост се насочи към надлеза на ж.к. „ Меден рудник ”, сподели още Йово Д. Има подозрения, че момчето е или дрогирано или е използвало много алкохол, поради което е хукнало от мястото на престъплението.
Tags: undefined
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР