Той е в ареста от началото на септември. Там попаднал,

...
Той е в ареста от началото на септември. Там попаднал,
Коментари Харесай

Смърт В Следствието В София! Откриха Кирил Мицев Да Виси На Чаршаф!

Той е в ареста от началото на септември. Там попаднал, откакто наръгал с нож покрай сърцето собствен другар при разгулен скандал в София.

При идването на служителите на реда потърпевшият бил по гащи. Криминалистите останали сюрпризирани от множеството хладни оръжия, който Мицев имал.

Мъжът е колекционер на мечове и ножове, има и голям брой саби и шпаги, както и рапири. Те били окачени по стените на дома му. Сред най-красивите била английска сабя от средата на ХIX век с изящни украшения по нея. Наръганият мъж пък бил откаран в болница и след лекарската интервенция оживял.

Още на 5 септември Софийската градска прокуратура поискала непрекъснат арест за Мицев, а съдът приел. Апелативните магистрати удостоверили мярката. На 23 ноември 55-годишният мъж пуснал нова молба да излезе от ареста, само че градският съд отказал. Седмица по късно апелативният съд удостоверил решението.

Заради самоубийството му в ареста шефът на пандизите Васил Миладинов е наредил инспекция, споделиха от правосъдното министерство.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР