Той е сключил споразумение с държавното обвинение и се е

...
Той е сключил споразумение с държавното обвинение и се е
Коментари Харесай

Това Е Вече Дъното! 36-Годишен Се Напи Като Мотика! Стана Същинско Мазало, Потроши Полицейска Кола! Скочи На Медиците!

Той е сключил съглашение с държавното обвиняване и се е признал за отговорен, че през нощта на 17 против 18 януари е бил много почерпен и сега на опиянението си е отишъл пред постройката на районното полицейско ръководство във Вършец. Първоначално К.П. имал желание да се оплаче от нещо, само че като видял, че е заключено и вътре няма никой почнал да удря по вратата и да крещи колкото може.

Свидетел на сценката станала жена, която го придружавала. Тя се пробвала да го спре, само че мъжът станал още по-агресивен. Като видяла, че сама няма да се оправи с него, дамата се обадила на тел. 112, само че в същото време К.П. я блъснал по главата, ядосал се още повече, сграбчил камък от земята и го метнал към прозорец на постройката, счупил стъклото на вратата и паднал в несвяст на земята.

Секунди по-късно на мястото дошъл екип на незабавна помощ. Медиците се пробвали да оказват помощ на мъжа, който се намирал измежду куп стъкла, само че несъответстващият нападнал и тях. К.П. почнал да сипе закани и да ги заплашва, по тази причина единият от здравните служащи подал сигнал в полицията. Екип от униформени дошъл пред районното и щракнали белезниците на пияния храбрец.

За дейностите си К.П. е наказан на пробация за период от 10 месеца. Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване или митинг.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР