Той е скептиче обаче дали службите могат да го докажат:

...
Той е скептиче обаче дали службите могат да го докажат:
Коментари Харесай

Д. Гяуров за търговията с депутати: Никой няма да си признае, че е купен, нито, че е купувал

Той е скептиче обаче дали службите могат да го потвърдят: „ Едва ли. Тези неща стават на 4 очи. Освен в случай че някой се издъни да приказва по телефон и другия го е записал “.

Според него актуалният министър председател не може да е претендент за нов мандат в границите на това Народно заседание. „ Просто връзките с опозицията са прекалено обтегнати и надали е допустимо те да му протегнат ръка “, изясни Гяуров пред Nova News.

Той счита, че никой не желае предварителни избори, най-вероятно и българските жители: „ Видя се, че те са доста изморени да вървят до урните. А и за всички е ясно, че едни избори няма да родят нищо по-различно от актуалното “.

Според Димо Гяуров при рецесиите, които ни заобикалят, е и безконтролно да се върви на избори: „ Всички участници в обединението би трябвало да си дават сметка, че никой няма да излезе в бяло. Всички са отговорни за това, което се случи, за това, което се случва “.

По настоящата за деня тематика с ветото за Северна Македония, някогашният шпионин №1 разяснява: „ Може би е редно да се съгласим да старират договарянията при поемането на някаква гаранция, само че не това, което ни се споделя. Защото нито Макрон може да поеме гаранция по този метод, по който се изяснява, нито ръководителят на Европейска комисия. Гаранцията би могла да се съдържа ясно в преговорната рамка. И то като ясно написани текстове, стъпка 1, стъпка 2, стъпна n, период 1, период 2, период 3. В противоположен случай – гаранция Франция “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР