Той е само на 22 години, но медии твърдят, че

...
Той е само на 22 години, но медии твърдят, че
Коментари Харесай

Той е само на 22, а го наричат българския Стив Джобс

Той е единствено на 22 години, само че медии настояват, че към този момент е доста богат

Той е единствено на 22 години, само че медии настояват, че към този момент е доста богат . Заради триумфите му и новаторското му мислене, го назовават българския Стив Джобс. Той е Любомир Янчев и споделя, че не обича думата „ бизнесмен ”. Екип на „ Събуди се ” се срещна с н его.

Любомир Янчев е изпълнителен шеф на една от най-бързо разрастващите се в света на технологиите компания. Започва бизнеса си, когато е едвам на 19, а в медиите се появяват заглавия за него, в които го назовават най-младия милионер в България.

„ Аз не съм милионер, медиите обичат да изопачават ”, споделя Любо и мечтае не за милиони, а за независимост.

След кварталното учебно заведение в квартал „ Люлин ” желае да продължи образованието си в Софийската математическа гимназия, само че една петица по математика се изпречва на пътя му. След 12-и клас стартира да учи в Нов български университет с цялостна стипендия, само че прекъсва.

Компанията на Любо основава устройства, които вършат електроуредите в дома ни умни  и имат лични имена – Вики, Мелиса, Боби. Децата на Любо, както той самичък ги назовава, оказват помощ да пестим. Изключват и включват разнообразни електроуреди, когато се прибираме у дома. / Нова тв
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР