Той е с... Ясни като бял ден са 5-те финалистки

...
Той е с... Ясни като бял ден са 5-те финалистки
Коментари Харесай

Ето коя е актуалната жена до Алек в момента

Той е с...

Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на „ Ергенът “ – фаворитките, които са съумели да стигнат най-близо до сърцето му. И въпреки всичко не задоволително, че да си тръгне с една от тях. Сайтът Intrigi.bg  разкри имената на последната петорка в “Ергенът “, цитирайки собствен меродавен източник. Това са Маги, Надежда (Нани), Валерия, Йоана и Надя, а във финалната тройка влизат стюардесата Йоана, Маги и Нани. Шестата финалистка пък е Екатерина. Победителката обаче, както към този момент разкрихме, няма да има.

В последния епизод на шоуто  Алек  ще изпитва съществени съмнения и ще се раздира от алтернативата коя дама да избере – Нани или Маги. В последна сметка ще си тръгне самичък, оставяйки двете русокоски с разрушени сърца.

Надежда  няма да страда дълго обаче. Към момента тя си има сериозен другар и е щастливо влюбена, разкриха нашите източници.

Изненадата тук е коя е настоящата половинка на Алек сега, а точно –  Магдалена Томова.  36-годишната шефка и Ергенът ще се съберат малко след финала на фотосите през ноември. Двамата не престават да са дружно и единствено времето ще покаже до каква степен ще се задълбочи връзката им.

За любимците на Магдалена прилагаме музикален клип към  песента „ Виновен “ на Маги Джанаварова, в който Томова взе участие.  Двете са приятелки и поради горчивия опит на шефката в любовта и изневерите, е била поканена да се включи във видеото.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР