Той е с повдгинато обвинение Прокуратурата в Стара Загора повдигна

...
Той е с повдгинато обвинение Прокуратурата в Стара Загора повдигна
Коментари Харесай

Голям патриот! Вижте Галин, нарязал приятелката си с макетно ножче

Той е с повдгинато обвиняване

Прокуратурата в Стара Загора повдигна обвиняване на 26-годишния Галин Господинов, упрекнат, че е обезобразил приятелката си с макетно ножче и обръснал главата ѝ. Проведени са първични дейности по следствието – оглед на местопрестъпление, претършуване и изземване и освидетелстване на потърпевшата. От там оповестяват, че съобщение при тях е постъпило на 27 юни за стартирано досъдебно произвеждане.

По случая незабавно е почнало следствие под управлението на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Стара Загора и проверяващ орган от Първо районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Стара Загора. На идващия ден - 28 юни, на 26-годишният Галин е било предявено разпореждане от Прокуратурата за привличането му в качеството на обвинен за това, че е предизвикал междинна телесна щета на Д.М. С разпореждане на наблюдаващ прокурор 28 юни обвиненият е бил арестуван за период до 72 часа. На 1 юли прокурор е изготвил и внесъл за разглеждане в Районен съд – Стара Загора искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража ”. Районен съд – Стара Загора е почел настояването на Районна прокуратура – Стара Загора и е взел мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Обвиняемият е обжалвал определението на Районния съд пред по-горната инстанция Окръжен съд. Със свое дефинитивно определение от 5 юли Окръжен съд е отменил определението на Районния. Наблюдаващият прокурор е дал инструкции за правене на спомагателна здравна експертиза за установяване типа и характера на породената телесна щета на потърпевшата. След правене на назначената спомагателна съдебномедицинска експертиза наблюдаващият прокурор ще реши за взимане на съответна мярка за неотклонение с оглед публичната заплаха на осъщественото закононарушение и квалификацията на действието.

„ На 26 юни брачният партньор ми се обади и ми сподели, че щерка ни е пребита грубо и нарязана с макетен нож. Разрезите бяха жестоки, с огромна дълбочина. По скалпа ѝ имаше голям брой рани от машинката. Емоционалното ѝ положение е сринато. Тя ми описа, че се е звъннало на домофона. Попитала е кой звъни, само че в началото никой не ѝ е дал отговор. След това мъжът споделил: „ Аз съм ” и тя е отворила. Според мен претекстът на закононарушението е ревнивост. Бяха дружно четири месеца. Преди случилото се нямахме индикация за принуждение. Не е имало закани ”, описа майката на момичето.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР