Той е роден парализиран в долната лява част на лицето.

...
Той е роден парализиран в долната лява част на лицето.
Коментари Харесай

Роки преди успеха: Мислеха ме за идиот, майка ми ме изостави

Той е роден неподвижен в долната лява част на лицето. Говорът му е доста неразбираем, за което непрекъснато му се подиграват. Когато е на 11 години, родителите му се развеждат. До 13-тата си годишнина сменя над 10 учебни заведения, а до 24 година работи като чистач, пазач и защита. И все пак съумява. Това е Силвестър Сталоун.
" Животът ми нанесе рана още при раждането ми. Учителите ми ме считаха за умствено изостанал,а майка ми ме изостави като дребен. В продължение на седем години, седем дълги гладни години, сътрудници и продуценти твърдяха,че първо би трябвало да поема по пътя на артиста и след това на сценариста. Късаха ме на кастингите още преди да съм си свалил палтото, а продуцентите изхвърляха сюжетите ми в кошчето преди да са прочели и дума. Преглъщах сълзите си. "

Когато отива в Ню Йорк, с цел да стане артист, никой не желае да го наеме. В продължение на три седмици спи в автогарата на Ню Джърси. Неговата актьорска кариера не върви добре, той е опустошен. Бракът му е пред разпад, стартира да продава бужитата на жена си за храна. Нещата са толкоз зле, че би трябвало да продаде кучето си, своя най-хубав другар, за 25 $.

Един ден, до момента в който гледа боксов мач на Мохамед Али, му хрумва концепция за сюжет. За 3 дни написа „ Роки “.

Малко по-късно се случва и чудото. Продуцентска компания желае да закупи сюжета за „ Роки “ против 125 хиляди $. Въпреки крупната сума, Слай отхвърля, защото изискването му да играе основната роля не се приема. От продуцентската компания афишират, че си имат артист и нямат желание да го сменят. След няколко дни получава нова оферта от същата компания - 250 хиляди $, само че той още веднъж не приема, защото и в този случай ще остане зад камерите.

Офертата се повишава до зашеметяващите 350 хиляди $, които още веднъж не влизат в сметката на Сталоун и още веднъж по същата причина.
Така в последна сметка, продуцентите се съгласяват да му дадат основната роля, само че против 35 000 $. Това е 10 пъти по-малко от последната им оферта, само че той приема.

Вместо да чества първия си сериозен удар, Сталоун се връща пред магазина за алкохол с вярата да си откупи кучето. Той дебне там в продължение на 3 дни, а най-после се засича с новия притежател. Плаща му внушителните 15 хиляди $, с цел да си върне кучето, което по-късно взе участие във кино лентата.

„ Роки ” е един от най-касовите филми в историята на Холивуд, получава няколко Оскара, в това число за най-хубав филм. Печели 200 милиона $, а Силвестър Сталоун се трансформира в една от легендите на Холивуд.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР