Той е подсъдим за това, че е извършил действия с

...
Той е подсъдим за това, че е извършил действия с
Коментари Харесай

Обвиненият в блудство директор на училището в Ново Паничарево се размина с условна присъда


Той е обвиняем за това, че е направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание, без съвкупление, във връзка с малолетна ученичка. Блудствените дейности са се изразили в опипване,  целуване, прегръщане и прилепяне,  осъществени с потребление на мощ. Деянието е осъществено на 25.09.2017 година в постройката на учебното заведение, ситуирано в Ново Паничарево. То е осъществено и посредством потребление на състояние на взаимозависимост, защото подсъдимият е бил шеф на образователното заведение, а потърпевшата е била ученичка в седми клас в него. Престъплението е квалифицирано по чл.150, ал.1 от Наказателен кодекс.

По време на следствието е открито, че шефът повикал момичето в своя кабинет. Формално той я извикал, с цел да си получи бележника и да си попълни ученическата карта. Преди да влезе в кабинета на подсъдимия, потърпевшата решила да включи мобилния си телефон на звукозапис, като по този метод записала дейностите на шефа.

На подсъдимия е наложено и наказване отнемане от право да упражнява специалността шеф на образователно заведение за период от две години.

Присъдата на Районен съд – Бургас предстои на обжалване пред Окръжния съд в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР