Той е най-забавният пич в родния ден. Няма начин да

...
Той е най-забавният пич в родния ден. Няма начин да
Коментари Харесай

Тигър и половина: Крис Риска и топ историята му за една безумна "свалка" на... метрото

Той е най-забавният пич в родния ден. Няма метод да не сте чували за Крис Риска и неговите вицове. В свободното си време е рапър, само че и умее да върти черпака. Вероятно малко от вас знаят, че Крис е професионален готвач.

Разтапя краката на мацките с всички тези качества - приветлив, музикален, занимателен и умее да готви. Но имаме една неприятна вест - привързан е и си има детенце.

Виж още: БГ криндж лелите на Instagram: Лютеница, жартиери и първокласна вечеря в Бояна 

Крис обаче ни описа, че като по-малък е умила много забележителен любовен живот. " Бях младо тигърче, зелен, бях взел брошура. Готино възприятие е. Развозваме се, отиваме за дюнерчета... като всеки тийн и ние се кефим на това велико достижение ", споделя Крис за Vbox7.

Един ден Крис и неговите другари минават с BMW-то край една от метростанциите в София. Там вижда своята цел (момиче) и се обзалага с приятелите си, че ще покори мацката единствено с един взор. 

Виж още: Любовта над всичко: Дени от „ Един за различен “ сподели завършек на злобата и завистта

" Имаше хора на спирката, а тя е открита и като се спускахме постепенно с колата, им споделих аз, ще я гледаме дълготрайно и постепенно. Тя в случай че ни хареса, ще се качи в колата. Приятелите ми не повярваха. Както си се смеем и се бъзикаме, една мацка взе, че в действителност се качи ", спомня си Крис и продължава:

" Качва се и става едно неудобно безмълвие в колата. Аз дори не мога да допускам. Тази мацка се огледа, сподели " извинете " и слезна. А тя видя, че не познава нито един от нас ".

В този миг Крис и приятелите му виждат, че мацката се качва в друго BMW, което е било до тях. " Колата обаче беше тотално различен модел и цвят ", спомня си още Крис.

Виж още: Новата „ Барби “ разкри на кого дължи старта за сполучливата си актьорска кариера

Изображение: https://www.instagram.com/kris.riska.insta/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР