Той е много богат и с огромно самочувствие, твърди жена,

...
Той е много богат и с огромно самочувствие, твърди жена,
Коментари Харесай

Тайната е разкрита: Стана ясно кой е бившият мъж на Марта от Ергенът - голям бизнесмен е

Той е доста богат и с голямо самочувствие, твърди жена, която се показва като тогавашна негова държанка

" Случайно попаднах на публикация за Марта от " Ергенът “ и някогашния й мъж. Бях в потрес, откакто видях фотографията. С въпросния човек съм имала къса връзка по времето, когато те към този момент са имали дете “. Това твърди в сигнал до Флагман жена, която се показва като Мария Илиева. Поставяме думите й под подозрения, тъй като не показва доказателства.

Тя споделя, че си писала с Мартин в уебсайт за запознанства, след което излезли няколко пъти. Направило й усещане, че бил човек с доста пари и огромно самочувствие.

Въпросната Мария ни изпрати и профила на мъжа. Неговото име е Мартин Иванов и от София, а деликатен обзор потвърждава, че точно това е някогашният брачен партньор на една от дребното стойностни участнички в " Ергенът “. Мартин е премахнал фотосите си с Марта, само че има доста фрагменти с момиченцето си, а на част от тях художничката, посредством своя профил във фейсбук, е оставила любовни послания.

В последния епизод на предаването Марта призна на Виктор, че някогашният й мъж е любовта на живота й, че двамата са си дали обещание да се съберат още веднъж след време и това бе главната причина да остане без роза и приключи присъединяване си в " Ергенът “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР