Той е млад, но и достатъчно опитен и амбициозен, ще

...
Той е млад, но и достатъчно опитен и амбициозен, ще
Коментари Харесай

Кандидатът на СЕК Николай Стоилов със силна заявка: Средец заслужава повече, да го превърнем в истински европейски град! 

Той е млад, само че и задоволително умел и упорит, ще употребява всичките си познания и умения, с цел да реши проблемите на общината

Обиколих света, с цел да се възпитавам, натрупах умения и опит, само че кръвта вода не става! Реших, че е време да платя дълга към моя роден край, към моя Средец и да употребявам всичките си познания, с цел да превърнем това хубаво място в разрастващ се европейски град – подобен, какъвто заслужава да бъде! С тази мощна поръчка претендентът за кмет на община Средец от Политическа партия Средна европейска класа Николай Стоилов откри предизборната си акция. Стоилов дружно с претендентите за общински съветници от листата на партията показаха своите цели на сцената пред препълнения площад до Читалище „ Пробуда “ в града нощес.

За да поддържат претендентите, в Средец пристигна централното управление на партията. Председателят Константин Бачийски, който е сегашен народен представител и претендент за кмет на Бургас, означи, че в листата на СЕК са хора, които не се плашат от компликациите, а в противен случай – те се борят за решаването им, почтени хора, които ще пазят ползите освен на град Средец, само че и на всички обитаеми места. Такъв е и претендентът за кмет Николай Стоилов, акцентира Бачийски. 
 Лидерът на партията Константин Бачийски и Изпълнителният съвет на Политическа партия СЕК пристигнаха в Средец, с цел да поддържат претендента им Николай Стоилов и листата на партията за ОбС
„ Идвайки насам довечера си мислех за вас, хората от Средец. Вие бихте могли да си вземете багажа, да идете някъде другаде да живеете. Но сте създали сложния избор – да останете тук и да отгледате вашите фамилии и деца в Средец. В Политическа партия СЕК също сме като вас – компликациите не ни плашат, не се отхвърляме, не се предаваме и не се продаваме! Затова се веселя да виждам толкоз доста хора тук. Нашата цел е да създадем по този начин жадуваната смяна в Средец и тогава младежите освен да останат тук, само че и тези, които са отпътували, да се завърнат и да работят в родния град. Или най-далечното място да е Бургас, само че вечер да се приберат вкъщи в Средец при фамилиите си. Всеки един кмет и общински консултант би трябвало да знае проблемите на общината, само че и да откри решенията. Да направи и невъзможното, в случай че би трябвало. Именно такива са нашите претенденти в Политическа партия СЕК. Разчитаме на вашата поддръжка, а като партия и след изборите ще сме тук и да работим за вас. Аз в качеството си на депутат съм се борил освен за Бургас, само че за целия район. Ще продължа да го върша “, посочи Константин Бачийски. 



Заместник-председателят на партията Стоян Царев също се обърна към множеството с думите: „ На 29 октомври внимавайте за кого ще гласувате. Гласувайте за тези, които слагат публичния интерес над персоналния. Те са зад мен и ще ги намерите в листата на Политическа партия СЕК с номер 3 в бюлетината. Защото се нагледахме на хора, които ръководят за персонална полза “.
 Кандидатът за кмет на село Дебелт Антон Велчев (вляво) и зам.-председателят на Политическа партия СЕК Стоян Царев
Кандидатът за кмет Николай Стоилов, който има солидно обучение и биография, застана пред своите съграждани и в прочувствено слово сподели по какъв начин е взел решението да влезе в борбата за кметския стол.

„ Тук съм пред вас заради няколко аргументи. Първата и най-важната е, че аз съм един от вас! Тук са моите най-мили детски мемоари с баба Радка и дядо Иван, с моите родители. Минаха години, потеглих по непознати пътища. Натрупах познания, натрупах и опит. Завърших курса за младите политически водачи „ Young European Leaders “ на фондация Робърт Шуман в Будапеща, дипломант съм от шестия Летен университет към Съвета на Европа в Страсбург (2011), приключил съм българското учебното заведение за политика „ Дими Паница “ (випуск 2011). Бях за малко в Европарламента. Натрупах и опит в създаването на планове, измежду които за интегрирания градски превоз на Община Бургас, системата за боклуци, бях в Министерството на стопанската система, където отговарях за контрола и осъществяването на оперативна стратегия „ Конкурентоспособност за дребния и междинния бизнес “ в региона. От 5 години съм в Държавен фонд Земеделие, където отговрям за осъществяването на програмата за развиването на селските региони и всички ограничения за подкрепяне в земеделието. Но както се споделя – кръвта вода не става. Реших, че е време да платя дълга към моя роден край и да употребявам всички познания и умения, които получих през годините, с цел да се опитаме да създадем това хубаво място толкоз красиво, колкото то заслужава да бъде. Та по тази причина съм тук, избрах номинацията на СЕК, за което им благодаря. От основаването си през 2007 година те се борят за това, което всички ние желаеме - една европейска междинна класа с естествени приходи със непоклатимост и сигурност към развиването на дребния бизнес “, означи Стоилов, като добави, че сега започва както новият програмен интервал 2023-2027, по този начин Планът за възобновяване и би трябвало всяка една община да се възползва оптимално с добре създадени планове. 
 Николай Стоилов е млад, само че с богат професионален опит
41-годишният претендент за кмет е задоволително умел, с цел да трансформира Средец в разрастващ се европейски град. 

„ Сега е моментът да се захванем и всички дружно с общи старания да променим общината към по-добро, тъй като Средец заслужава повече! “, сподели в умозаключение Николай Стоилов. Думите му провокираха бурни овации от присъстващите.



Ето и всички претенденти от листата на Политическа партия СЕК в Средец, измежду тях и претендентът за кмет на най-голямото обитаемо място в общината – с. Дебелт, Антон Велчев: 

101. ТАНЯ НЕНОВА ТОДОРОВА
102. НИКОЛАЙ ТИНКОВ СТОИЛОВ
103. РАДИНА ДИМОВА МАРИНЧЕВА
104. ВЕСЕЛИН ЦВЕТАНОВ ДРАГОМАНСКИ
105. АННА МИЛЧЕВА ТОДОРОВА
106. АНТОН ТОДОРОВ ВЕЛЧЕВ
107. БОРИСЛАВ ВАЛЕНТИНОВ БОРИСОВ
108. ДИМИТЪР АНГЕЛОВ ДИМИТРОВ
109. МИЛКА КИРОВА ОВАЛОВА-ИВАНОВА
110. СВЕТЛАНА ГЕОРГИЕВА ЖЕЧЕВА
111. ГАЛИНА ИВАНОВА ПЕЙЧЕВА
112. ДИМИТРИНА СТАМАТОВА КАРПУЗОВА
113. ДИМИТЪР СТОЯНОВ ТОДОРОВ
114. ПЕТЪР НЕЙЧЕВ ПЕТРОВ 

Програмата на площада продължи с фолклорен концерт. За присъстващите пяха победителят в музикалното шоу „ Гласът на България “ Петя Пенева, странджанският славей Жечка Сланинкова и Таня Стоева. А претендентът за кмет поведе хорото - по този начин, както ще поведе община Средец напред.
 Силните и можещи претенденти на Политическа партия СЕК и част от изпълнителния съвет на партията
 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР