Той е мил, грижовен, чувствителен. Това е неговият начин да

...
Той е мил, грижовен, чувствителен. Това е неговият начин да
Коментари Харесай

Световно известният астролог Линда Гудман за мъжа Рак

Той е благ, грижлив, сензитивен. Това е неговият метод да доближи до дълбините и на най-обърканото сърце.

Дълбоките му страсти му разрешават да разбере измененията в интимния свят на неговата обичана и по какъв начин тя показва себе си. Съпричастността му обаче изисква неговата половинка също да схваща промяната на настроението му.

Какво да очаквате:
 Сладка ма(л)ка пристрастеност Edna предлага Сладка ма(л)ка пристрастеност
Той приема връзките съществено и за него няма смешки в любовта. Негов приоритет е щастливото семейство. Той е подготвен да построи, поддържа и жертва всичко, с цел да резервира мира и хармонията под фамилния покрив. Без значение дали е единствено гадже или брачен партньор, той ще се грижи за вас, ще ви топли в студените нощи, ще ви пази от дъжда и ще споделя живота си с вас. Когато е влюбен, ще ви обича с всичко, което има и на което е кадърен.

Той е предан и предан ухажор , ще ви следва във всичко, без значение дали сте на 20 или 80 години.

Почувства ли се сигурен с обичаната си, ще ѝ опише историята на живота си , която е пазел деликатно дълго време.

В леглото той е сетивен ухажор, който ще ви задоволи на най-високо равнище. С този мъж сексът, любовта, грижата и въображението вървят ръка за ръка.

За какво да внимавате:

Може да стане доста завладяващ , тъй като за него това е метод да покаже любовта си.

Това е може би най-емоционалният и сензитивен знак от зодиака, по тази причина и сменя постоянно настроенията си.

Никога не споделя непосредствено какво желае и е кадърен да чака дълго, до момента в който сметне момента за подобаващ да изрази желанията и желанията си.

 Джон Кюсак е зодия Рак

Интересува се какво мислят хората за него. Мрази да губи и на моменти е прекомерно подозрителен и внимателен.

Ако ви види да говорите с някой приветлив прочут, може да стане недоверчив, което се дължи на нерешителност.

Вижте по какъв начин си подхожда мъжа Рак с дамите от всяка зодия:

С жена Овен: Първоначално представителката на зодия Овен ще си намерения, че той е упорит и търсещ самоусъвършенстване. Това е единствено прикритие, той не желае тя да види нежната му страна. Връзката сред двамата е отлична за краткосрочна спекулация, само че тя елементарно ще се умори от индиректния метод, по който той се оправя с живота, вместо просто да се впусне в него.

С жена Телец: и двамата се нуждаят от деликатност, както и от време, с цел да разкрият половите си секрети. Фантастичниятсвят на дамата от зодия Телец интригува представителят на Рак, до момента в който проучването на неговите мечти може да отнеме цялостен един живот. И двамата ценят изпълненото с топлота партньорство, единственият тест за връзката им са дните, в които и двамата са смутени от нещо.

 Том Ханкс е зодия Рак

С жена Близнаци: сензитивният Рак кара дамата Близнаци да се усеща уважавана и ценена, най-малко за малко. Но въпреки всичко той е домошар и завладяващ, до момента в който тя е екстровертен вид, кокетка, която се нуждае от пространство. Връзката им може да се основава единствено на физическо привличане и ще е прекомерно къса.

С жена Рак: еднообразно уклончиви са, изключително когато става дума за персоналните им страхове и стремежи. И двамата се боят от отменяне повече от всичко друго, тъй че отварянето един към различен може да отнеме време. Ако двамата съумеят да основат връзка, физическото благополучие ще бъде най-магичното преживяване.

С жена Лъв: той постоянно е спокоен, тя е буйна, витална и блестяща. Той е вдъхновен от нейната дива природа и потребност за безспорна почтеност и преданост. Възможна е буйна любовна спекулация, единственият проблем за представителката на зодията би била потребността му да се отдръпна на мира, до момента в който тя избира да бъде на открито всяка нощ.

С жена Дева: тя ще се почувства удобно в грижовната му прегръдка. Девата обича да бъде мечтана, само че неговите настроения и непредсказуемост може да бъдат прекомерно дезорганизиращи за нейния систематичен свят. Ако тя го допусне задоволително покрай сърцето си, връзката ще просъществува дълго.

 Силвестър Сталоун е зодия Рак

С жена Везни: необикновена композиция от полова фалшификация и мистично привличане, двамата са омагьосани от другите си светогледи. Отлични дълготрайни благоприятни условия, само че дамата Везни може да намира за мъчно да се оправи с смяната на настроенията на Рака.

С жена Скорпион: двамата се възхищават на дълбоките си души, и двамата копнеят за физическа и прочувствена непосредственост, обезпечават си един на различен доста отдадена компания. Връзката е с огромен капацитет, само че той може и да не е толкоз буен и див, колкото тя се надява.

С жена Стрелец: това несъмнено не е от най-лесните и хармонични комбинации. Той е фен на домашното огнище, до момента в който тя не е тъкмо видът, който ще изкарва свободното си време, приведена над печката. Но нещата биха могли да се получат, в случай че той одобри да бъде център на дома, до момента в който тя покорява върхове в кариерата си. Комбинацията е вдъхновяваща полово, само че дамата Стрелец не би трябвало да не помни, че той постоянно търси в дамата до себе си облика на майката.

С жена Козирог: противоположни знаци, които са привлечени един от различен като пеперудите от светлината, само че и също толкоз елементарно изгарят. Много секси, рисково сериозна връзка, която обаче няма да продължи дълго.

 Вин Дизел също е зодия Рак

С жена Водолей: може да се получи добра полова връзка, в случай че Ракът одобри, че за дамата Водолей другарството е по-важно от това да бъдат двойка. Мъжът Рак е “мъж за една жена”, когато приятелите на дамата Водолей се появят за по кафе, може да зародят проблеми, тъй като той ще реши, че тя не е единствено и само негова. Връзката сред двамата е учредена на ужасно полово привличане, само че рядко би могла да бъде дълготрайна.

С жена Риби: страховит полов баланс сред Риби и Рак. Тя е въодушевена от ритъма на неговата сензитивност и вариращи настроения. Той обожава нейната женственост и склонността ѝ да се приспособява към неговата непредвидимост. Единственият проблем е потребността му да бъде с облика на майката и нейната потребност да има воин.

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР