Той е кардиохирургът на световно ниво, който избра Бургас пред

...
Той е кардиохирургът на световно ниво, който избра Бургас пред
Коментари Харесай

Д-р Владимир Корновски е Личност на годината 2023


Той е кардиохирургът на международно равнище, който избра Бургас пред Швейцария и всяка друга точка на света

Д-р Владимир Корновски – кардиохирургът на международно равнище, който избра Бургас пред Швейцария и всяка друга точка на света, с цел да избавя нашите сърца, е „ Личност на годината 2023 “. Той завоюва и онлайн гласуването, като получи рекордните за всички издания на състезанието до момента 34826 гласа или 55.64% от утвърждението на читателите на Флагман.бг.

Тази година за влиятелното отличие се борят седем почтени персони. Техните кандидатури бяха издигнати от наши читатели, институции, НПО-та и инициативни комитети.

Доц. Владимир Корновски, който оглавява отделението по кардиохирургия в „ Сърце и Мозък “ в Бургас от началото на ноември 2019 година, получи номинация за „ Личност на годината 2023 “ от признателни пациенти.

Форматът се провежда от публицистичния екип на Флагман.бг. и се организира за осма поредна година, като от самото си учредяване е под патронажа на Областна администрация. През годините, губернаторите на Бургас – Вълчо Чолаков, Стойко Танков и проф. Мария Нейкова, застават поредно зад идеята, чиято цел е да уважи хората, които са били образец за великодушие, проявен подвиг, безрезервност и работа в интерес на обществото. Номинациите се показват от читателите на Флагман.

Лауреати на Флагман са: За 2016 година е Михаела Стойкова (основател на фондация „ Плюшено Мече “), през 2017 година е определена доктор Стилияна Томова – 2017 година (началник на отделението по неонатология на УМБАЛ-Бургас), адв. Теньо Тенев – 2018 година (бе отличен за безвъзмездната си помощ на хора с ампутирани крайници), тежководолазът Валентин Иванов – 2019 г.(проявил подвиг и всеотдайност при спасяването на човешки живот отвън служебния му дълг), Георги Иванов – 2020 г (инспектор от Дирекция " Управление при рецесии, публичен ред и сигурност " (УКОРС) към Община Бургас избави дете отвън служебните си ангажименти); Руси Куртлаков – 2021 година ( за повсеместен принос към развиването на община Камено и дарителска деност през годините.

На блестящата гала по награждаването участваха кметове от района, представители на държавни институции, на бизнес средите, близки и другари на Флагман.бг.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР