Той е изготвен от единствената акредитирана агенция в България за

...
Той е изготвен от единствената акредитирана агенция в България за
Коментари Харесай

Дългосрочен инвестиционен рейтинг BBB за Норд холдинг АД frognews.bg

Той е направен от единствената акредитирана организация в България за установяване на кредитен рейтинг – BCRA.

 

Кредитните рейтинги на BCRA се признават в целия Европейски Съюз и са изцяло равностойни на другите рейтинги, приети от Европейския орган за скъпи бумаги и пазари

(ESMA), без териториални или различен тип ограничавания.

 

„ Горди сме от получената висока оценка, защото тя съставлява още едно доказателство за това, че компанията ни е надеждна инвестиция с дълготрайни стопански вероятности “, сподели Борислав Малинов, мажоритарен акционер и ръководител на Надзорния съвет на Норд холдинг.

 

За Норд холдинг

Дружеството е основано през 1995 г. с фокус върху събирането, сортирането, преработката, търговията и преработването на вторични първични материали.

 

Норд холдинг се развива с бързи темпове и съумява да разшири своята мрежа от площадки, да усили комерсиалните си размери и да заема лидерската позиция на пазара за железни боклуци в България.

 

С дялове от 27% на пазара за черни железни отпадъци и 22% на пазара за цветни железни боклуци, компанията е значителен фактор във вътрешния и износния пазар на страната.

 

Мажоритарен акционер и ръководител на Надзорния съвет на Норд холдинг е господин Борислав Малинов – сполучлив бизнесмен в областта на преработването, хотелиерството, електронната търговия, строителството и холистичната медицина.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР