Той е имал само повърхностни наранявания - охлузване на рамото,

...
Той е имал само повърхностни наранявания - охлузване на рамото,
Коментари Харесай

Стана ясно каква е причината за смъртта на таксиметровия шофьор в София

Той е имал единствено повърхностни пострадвания - охлузване на рамото, синина на ръката и засегнати кокалчета на пръстите на ръката. Колената му също били ожулени. Сърцето му било уголемено. Оказало се, че мъжът е получил солиден инфаркт на миокарда. Смята се, че той е настъпил преди багра. Адреналинът обаче е ускорил събитията, евентуално и ги влошил.

 

Йорданов е татко на 3 дъщерички. Той умря в събота. Тогава, към 18,30 ч, таксито му с него зад кормилото, навлиза в еднопосочната улица “Хъшове ” в кв. “Разсадника ”. По нея се движел различен автомобил, ръководен от жена.

 

Според очевидци тя била младо момиче, към 19 години. Спътникът ѝ се обърнал към таксиметровия водач и му обяснил, че се намира в нарушаване. Така се стигнало до разпра сред двамата мъже.

 

За това какво се е случило по-късно има разнообразни версии. Едната е, че младата жена спряла автомобила на тротоара, с цел да направи място на таксито. Върху приятеля ѝ се нахвърлили няколко други непознати мъже, които били извикани от таксиметровия водач, разказали част от очевидците.

 

Според тях най-малко трима или даже четирима мъже нанасяли удари върху младежа. Свидетели на сбиването станали гости на намиращия се в непосредствена непосредственост ресторант “Хъшове ”. Няколко мъже се пробвали да прекратят побоя.

Извикали и полиция. Едва след идването на униформени очевидците видели, че таксиметровият водач е паднал на земята. 

След гибелта му неговите сътрудници излязоха на митинг и блокираха с такситата си Орлов мост.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР