Той е и единственият човек, който някога е съществувал.Обвиненията срещу

...
Той е и единственият човек, който някога е съществувал.Обвиненията срещу
Коментари Харесай

Тупак Шакур: Бивш лидер на банда се пледира за невинен в организирането на убийството на рапъра

Той е и единственият човек, който в миналото е съществувал.

Обвиненията против него бяха провокирани от неговите лични описания през последните години по отношение на организирането на смъртоносната офанзива, споделиха прокурорите.

Изображение: Тупак Шакур през 1993 година Снимка: Майкъл Фъргюсън/MediaPunch/IPx

Съдията сподели, че прокурорите не желаят смъртно наказване, само че Дейвис може да бъде наказан до живот, в случай че бъде наказан.

Адвокат Рос Гудман, който представляваше Дейвис, до момента в който не загуби правосъдно предложение, което му забраняваше да наеме частен юрист, сподели по-рано, че прокурорите нямат очевидци и основни доказателства, в това число револвер или транспортно средство, за убийството. < /p>

Окръжният прокурор на окръг Кларк Стив Улфсън отхвърли да отговори на рецензиите на господин Гудман по отношение на доказателствата, като сподели, че жури ще претегли резултатите от полицейското следствие.

Тупак Шакур: Какво докара до съдбовната му пукотевица и какво се случи по-късно?

Прочетете още:

Заподозреният ще се яви още веднъж в съда във вторник, с цел да бъде плануван процесът.

Изображение: Дуейн Дейвис Снимка: полицията в Лас Вегас Отдел посредством AP

Дейвис, родом от Комптън, Калифорния, беше задържан на 29 септември пред дом в предградие на Лас Вегас.

Той остава в ареста без гаранция.

в обвинителния акт се твърди, че Дейвис е получил и дал револвер на някого на задната седалка на кадилак, преди стрелбата от кола в кола да убие Шакур и да рани магната на рап музиката Марион „ Судж “ Найт на кръстовище тъкмо до Лас Вегас Стрип.

Найт, в този момент на 58 години, е в пандиза в Калифорния, излежавайки 28-годишна присъда за гибелта на предприемач от Комптън през 2015 година

Изображение: Публикувано от съда изображение на Тупак и Найт в колата на двойката бяха убити в

Шакур умря седмица след стрелбата, на 25 години. Самоличността на неговия палач остава една от най-трайните мистерии на хип-хоп музиката.

Прокурорите настояват, че убийството му в Лас Вегас е осъществено от конкуренция сред членовете на бандата от Източното крайбрежие на сектата на Bloods и групите от сектата Crips от Западния бряг, в това число Дейвис, за владичество в музикален род, наименуван „ гангста рап “.

Какво се случи с рапъра Тупак Шакур?

Великият на правосъдните заседатели беше казано, че стрелбата е възмездие за по-ранен пердах в казино в Лас Вегас, включващ племенника на Шакур и Дейвис, Орландо „ Бейби Лейн “ Андерсън.

Прокурорите споделиха, че Дейвис се е замесил в убийството в голям брой изявленията и Мемоари от 2019 година, които разказват живота му отпред на фракция Crips в Комптън.

Дейвис сподели, че се е сдобил с револвер с диаметър.40 и го е предал на Андерсън, член на бандата на Дейвис, в гърба седалка на кадилак, макар че не разпознава Андерсън като стрелеца.

Андерсън, тогава 22-годишен, отхвърли да е забъркан в убийството на Шакур и умря две години по-късно при обособена пукотевица в Комптън. Другият пасажер на задната седалка и водачът на кадилака също са мъртви.

Шакур е значително считан за един от най-влиятелните и многостранни рапъри на всички времена. Има пет албума номер едно, номиниран е за шест награди Грами и е въведен в Залата на славата на рокендрола през 2017 година


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР