Той е единственият опозиционен депутат, който оглавява комисия в 49-ото

...
Той е единственият опозиционен депутат, който оглавява комисия в 49-ото
Коментари Харесай

Признание за бургаския депутат инж. Петър Кънев, ще ръководи българската делегация в ПАЧИС

Той е единственият опозиционен народен представител, който оглавява комисия в 49-ото Народно заседание

Парламентът стартира да работи на по-бързи обороти и да изпреварва Министерския съвет (МС), който още не е назначил огромна част от регионалните шефове и зам.-министрите, сподели инспекция на Флагман.бг.

През последните дни са запълнени съставите и е определено управлението на основни парламентарни групи.

Народният фаворит от „ Българска социалистическа партия за България “ се оказа единственият бургаски народен представител, който оглавява българска делегация на парламентарна асамблея в 49-ото Народно заседание.

Той бе определен за водач на българската делегация на Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо съдействие (ПАЧИС)

Това несъмнено е самопризнание за работата на инж. Кънев, който е и единственият парламентарист от опозицията отпред на комисия в този парламент.

Всъщност в 49-ото Народно заседание няма по-подготвен, тъй като инж. Кънев познава чудесно работата и структурата на ПАЧИС, той е зам.-председател на организацията и най-добре може да пази ползите на България, споделиха негови сътрудници от ръководещото болшинство.

„ Приемам го като оценка за моята работа до този миг. Явно съм се справил добре като началник на българската делегация в ПАЧИС и макар, че съм представител на партия в съпротива съм одобрен от болшинството “, съобщи от своя страна инж. Петър Кънев пред Флагман.бг.

Той е част от всички делегации в ПАЧИС от 2005 година. В структурата членуват 13 страни, които са в тесни стопански връзки с черноморската зона – освен тези, които имат директен изход на море, само че и такива Сърбия, Албания, Грузия и Армения.

„ Това е една извънредно дейна организация, която за жалост е раздирана от вътрешни спорове и сега е разцепена по оста Москва-Вашингтон. Работи се извънредно комплицирано, само че се раждат положителни хрумвания. Доволен съм от избора ми за ръководител на българската делегация и ще положа всички старания за намирането на баланс “, добави инж. Петър Кънев и заяви значимата вест – по негова самодейност на 1,2 и 3 октомври Бургас ще бъде хазаин на социално-културния комитет на ПАЧИС. В морския град ще дойдат 60 депутати от 12 страни.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР